Uppdat av läsare: Bekräftelse, och hur vi skapar stora problem, själva

Jag har flyttat på mig… och Kidsen letar jobb…

lb

 

JUST NU: Varnar för militär attack mot Cypern

 


 

De jag har talat med har varit väldigt upprörda över beloppsgränshöjningen vilket har lett till att 400 individer per dygn, från främst Europa, inte har fått visum i TRNC. De höjde inkomstkravet från 14-15.000:- i månaden till 27.000:-, efter skatt.

Debatterna har varit många bland västfolk
De löser dock aldrig problem. Jag räknade ut att de bör få ut cirka 90 000 individer i månaden, och har vi tur är alla från EU ute, innan det smäller på allvar, och vi kommer inte att säga ”Tack!”. Vi brukar ”svara an” (ursprungsordet till ordet  ”ansvar) med hat, harm och hot.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.