Behov, känslor och projiceringar

o

lb”Om jag förstått det rätt så stänger du ner din sida och endast de som betalar framöver får tillgång till att läsa din texter? Jag tycker det är synd att du känner att du måste ta det steget, samtidigt som jag förstår varför.

Då jag vill tro på öppenhet, kalla mig naiv, och att det är den väg som jag i alla fall känner att jag måste/vill välja för att få till den förändring som krävs i världen så tänker jag, (inte än i alla fall), vara med att bidra till ytterligare slutenhet i världen. Jag tror inte på att man ska behöva ”gömma” sina åsikter, ideer och tankar.

Skärmavbild  klJag tror inte att det är vägen till förändring i världen. Då har man gett vika något för den andra sidan, de lägre energierna redan?

Jag hoppas att jag kan få följa dig framöver på något annat vis, då jag tycker dina tankar, ideer och din syn är intressant! Men stort lycka till Lena, och så hoppas jag på att stöta på dina texter resonemang någon annanstans framöver!”

Läsaren har godkänt att texten publiceras, men utan namn, och Marie Rosell ovan har godkänt med namn.

Skärmavbild  klJag ska vara öppen?
Men läsaren vill inte själv stå för texten med sitt namn, och sånt kallar vi i princip för projiceringar, och det klassas som det i samma stund som läsaren skriver; så tänker jag, (inte än i alla fall), vara med att bidra till ytterligare slutenhet i världen. Jag tror inte på att man ska behöva ”gömma” sina åsikter, ideer och tankar.

Läsaren vill alltså inte stötta att jag nu sluter till om oss, fast hon egentligen talar om sig själv, och projiceringar är konflikternas urmoder.

Hon har nog inte förstått varför
Vi får nog samma typ av robotar som Facebook använder sig av och jag kommer inte kunna skriva om mina muslimska grannar, min judiske hyresvärd, etc för hela domänen lär slaktas när de vässat sina robotar färdigt.

Jag får skriva min mu/slimske granne, min ju/diske hyresvärd, och det vägrar jag.

Pratkulturen lurar precis alla!
Till höger har vi en minister som påstås hylla censuren – prat / ord – och det är precis på det sättet alla som är marinerade i pratkulturen tänker.
-Vi kan prata fram förändringar… skriva fram förändringar…  Demonstrera! Demonstrera demokratiskt!

Till höger har vi i verkligheten en minister som vill få folk att REAGERA… prata!
Skärmavbild  klVåra hjärnor funkar så att vi kan inte AGERA samtidigt som vi REAGERAR.

Hör Oa Holfve, brorsan, 1:40 min

Folk demonstrerade, skrev, pratade

Skolan skulle läggas ner. Givetvis! Det saknades underlag, det var för få barn för att driva den, så brorsans byalag byggde hyreshus, och hyrde ut endast till stora barnfamiljer, skolan fixad! Det där har han, och jag, lärt oss av pappa.

Vill du förändra världen måste du hålla käften och AGERA – sluta se på TV, köp inte produkter som är tillverkade av GMO-företagen, osv. Den som tror att man kan prata omkull maffian som styr i väst bör sätta sig ner och fundera.

Skärmavbild  kl

Sen har svensken ofta ett energimässigt problem med pengar – allt ska vara gratis
Det är grundskälet till att Göran Persson kunde skänka bort oss GRATIS till EU 1992, och den attityden har växt under de senaste 30 åren, och då skickar man ut följande signal;

”Jag vill att det ska vara helt gratis! Lena Holfves texter / hon är inte värd 25:- i månaden!”

Då svarar universum med: ”Ok! Då behöver du ju inga pengar heller utan klarar dig med det som är gratis eftersom du nu säger att du inte är värd nått annat i din hand än det som är gratis!”

Tanken är skapande, skrev jag redan 1985.

Jag hade kunnat börjat försvara mitt projekt ilsket
Men efter 15 fosterbarn, 30 föräldrar till dem, tre egna och tre styvbarn, tonåringar hemma i exakt 40 år, 12-13 år i Tingsrätten och 15 år som offentlig person, och snart tio år på trappen till Asien, så biter inte projiceringar alls på mig.

Följande film nedan är ytterst intressant, mycket!, och en man beskriver hur han löser konflikter på 20 minuter. Han säger en mycket sann sak; det blir inga konflikter om folk uttrycker sina BEHOV  – västmänniskan gör aldrig, eller sällan, det och det är en konsekvens av pratkulturen.

Så, här kommer mina BEHOV
Jag kommer inte att klara av att skriva en rad i en offentlig site och hela tiden tänka på vilka ord EU-robotarna kan slå ner på. Jag BEHÖVER min skrivhörna fri från EU:s robotar som jag är 100% säker på kommer funka som Facebooks, och dem kan jag nu.

Jag har inget BEHOV av läsare som inte anser att mina texter är värda en krona styck per dag eller 25:- i månaden därför att det är samma människor som har en så låg självkänsla – de är bara värda det som är gratis – som mejlar stundtals irriterande texter och skickar på mig filmer där de t.ex. vill göra mig uppmärksam på hur farliga mu/slimer eller ju/dar är.

Jag vet inte vad du har för BEHOV?
Slippa läsa texter som är krypterade? Slippa rövarspråket? Momusoslolimomeror och jojudodaror?
Sov på saken!

Är nog en mening med att jag skulle ur landet
Skärmavbild  klMarie kan vara lugn – även om mina bihålor läkt, jag kan vara där uppe nu, så har jag inga planer på att åka upp.

Det är en energifråga, till stor del, och alla som har varit i TRNC förstår vad jag menar…

Kolla in min Ludvig XIV Solkungen högst upp….
”Jag är trygg, lycklig och självständig!” betyder hans hundkroppsspråk.
Ludvig, f.d. streetdog, som ska ha vovvevakt nästa vecka då jag, och mina läsare via mig, ska sydöver i två veckor, och vi åker om några dygn.

https://www.youtube.com/watch?v=7tZM0M3n2QU

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

3 Comments

 1. Jag försökte prenumerera förra natten. Fick problem med telefonnumret. Tydligen ska riktnumret vara på 3 siffror och jag fick bindestreck mellan det övriga numret och det gick inte. Den ville också veta vilken delstat jag bor i. Jag bor inte i USA. Så det gick inte att slutföra. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Skrev ber eposten ifall jag inte kommer in imorgon så får vi lösa det allt eftersom.

 2. Det gick till slut. Jag missade att man kunde byta land. Men jag var tvungen att regga ett nytt konto för jag har inte använt PP på några år och det var ett gammalt utgånget kort. Jag lyckade inte byta kort så hag reggade nytt konto. Men efter det funkade. Valde silver eftersom 25 kronor i månaden passar mig bra. Visa månader har jag mer utgifter än andra och då känns inte 25 kronor lika mycket.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.