Barnsoldaterna krossar ideologipolitiken?

isisflagga

isiskidssISIS har kartlagt våra samhällen länge, och vet därför att man måste vara 15 år i Sverige för att vara så kallat straffmyndig.

Det är en förklaring varför barnsoldaterna utbildas och en annan att det är lättare att hjärntvätta unga än äldre. Här i regionen, runt norra Cypern, talas om en tickande bomb i Europa i form av barnsoldaterna.

aaaaajihadVi som har studerat den kortlek, som anses vara NWO:s handlingsplan, vet att det fenomenet ingår i den.

Tyskland tycks ha skaffat sig en strategi angående krigare; Germany expects return of over 100 children of ISIS fighters men jag hittar ingen plan avseende barnen än. Man frågar sig runt om i väst vad man ska göra; What to do with Islamic State’s child soldiers – Tomorrow’s lions?

Sveriges ledare kallar allt och alla för islamofober eller rasister
Det borgar för att ingen kommunmänniska t.ex. vågar ens ta i frågan. Jag är inte främmande för att man om 30-40 år kommer att jaga de som fortfarande lever som stod på som värst avseende rasistvapnet på samma sätt som man har jagat nazisterna som bidrog.

Före ww2 jagade nära tusen journalister alla som varnade för Hitler, och man skrev att de led av en Hitlerofobi. Dessa journalister var nog inte speciellt ansedda efteråt…

isiskidGöteborgsposten tycks vara en av få tidningar som inte darrar
I denna fråga säger de att landet behöver en nationell plan, och det låter sant och fint. Problemet är bara att man utser folk som kan mycket lite eller ingenting. Man plockar folk ifrån ideologibåset och inte ifrån realitetsbåset.

Mona Sahlin t.ex. var nationell samordnare mot våldsbejakande extremismt. Det hade varit smartare att utse terrorexperten Magnus Ranstorp istället som kan mer än att bara prata.

Ungarna själva kan ha ställts inför valet, eller deras familjer, att gå med eller orgnplundras. 18, 000 Syrian Children have had their Organs Harvested.

Det finns skäl varför Saudi byggt en 600 mil lång gigantisk mur för att hålla dem ute eller att de har höjd beredskap vid flyget och alla hamnar här på ön.

ISIS är, som sagt, mycket farliga, och det beror bland annat på att man gödslar knark över dem och ett preparat som gör människan helt okänslig. ISIS farlighet är också skälet till att respekten för Sverige, efter det att man legaliserade iSIS flagga där uppe, är stendöd.
Flying the Isis flag is legal, Sweden declares | The Independent.

Artikeln fortsätter under filmen

Så länge som Sverige är fast i ideologipolitik och sociologin och alla andra skumma teser, som inte fungerar i verkligheten och har aldrig gjort, är man chanslösa att ens tala om detta problem. Starka krafter vill också göra ISIS-frågan till en muslimsk vilket leder till att svensken undanhålls all internationell information. ”Alla” vet att ISIS är muslimernas värsta fiender, utom svenskarna.

Vad kan man göra?
Du lär inte kunna skicka dem till BUP, och avprogrammerare har vi inga ändå, och frågan är om det ens skulle fungera. Inte om de är lärda att olydnad mot order, eller närmanden mot en västmänniska, ovillkorligen innebär att deras mor, syster, kusin halshuggs hemma. Jag misstänker att det sistnämnda är en order eftersom polisen har sett att de föredrar gatan. Polisen: gatubarnen väljer livet på gatan – trots hierarkier, sexualbrott. De har en stående order att aldrig, och jag menar aldrig, sätta sin fot frivilligt i fiendes boningar.

Man bör snarast byta ut populära programtitlar från ”Go´morron Sverige” till ”Dysfunktionella Sverige” och nogsamt gå igenom precis varje svensk floskel som existerat och avliva dem en efter en.

Det tror jag måste ske först därför att stats- och kommunalfolk kommer bara upp med nya sociologi-lösningar, som inte fungerar därför att sociologin i sig själv inte gör det, har aldrig gjort, och kommer aldrig att göra det heller eftersom människan handlar utifrån den förväntade konsekvensen.

En avprogrammering av svenska debattörer behövs akut
kvinnorAzerbaijan bjöd in svenska kvinnor till en konferens, där man skulle avhandla kvinnans ställning i världen, och från Sverige kom ett gäng kvinnor, som ska ha varit klädda i lump i klass med vad regeringens kvinnor bar då de reste till Saudi, och de hade bara en fråga med sig; lesbiska kvinnor måste få gifta sig.

När folk därifrån berättade det för mig sa jag för första, men inte sista gången, att jag är nog på väg att flytta ut för gott därifrån.

 

mentaltdarhusGatubarn släpps ut på gatan – trots brott och missbruk | SVT Nyheter

Vi behöver en nationell strategi för gatubarnen – Göteborgs-Posten

Sverige laglöst paradis för ’gatubarn’ – Samtiden

Gatubarn rånade 80-åringar – ”något helt nytt” | Skånska Dagbladet

ISIS trains kids as young as NINE to unleash terror on UK as ex-jihadi …

ISIS’ Next Plan: Ticking Time-Bomb Kids in Europe | Clarion Project …

The Children of ISIS – National Coordinator for Security and …

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.