Bakom varje framgångsrik man står en kvinna… eller är de två?

oHugh O’Neill är, utan minsta tvekan, en äkta författare, och ikväll har vi då fått upp hans första bok online på Amazon.

-Utan mina två Lenor hade det aldrig blivit någon bok, sa han själv, och det är sant. Hans partner Lena har editerat och editerat och editerat.

Jag har… ja!

Jag sa Hugh ikväll, då vi var ute, att jag blev såå glad då du skrev på förstasidan att du tackade mig, och din partner Lena med flera för hjälpen, därför att då blev det lättare för mig att flytta allt det längst bak i boken.

Det hade varit klart svårare för mig att flytta allt tackande längst bak i boken om han bara hade tackat sin Lena…

Man ”flyttar inte på” Hugh O’Neill hur lätt som helst…
The coverKänns ibland som om det krävs en stor rockkkungs-vana…

Men, jag sa som det är:
-Läsare blir vansinniga… tack till Lena… Vilken  jävla Lena? En Lena till… vilken jävla Lena? Och brorsan som fotat…

-VAR är boken, undrar läsaren, snudd upprörd!
När jag hade gestaltat den tänkta läsarens irritation färdigt fick jag lov att flytta tackandet längst bak i boken. Vilket inte betyder att jag inte vet att utan hans två Lenor hade det inte blivit någon bok alls.

Jag tror att bok nummer ett, som är ute nu, blir inledningen till en serie som lär bli tio böcker, och nästa kommer att utspela sig i Ryssland.

Nummer ett är titlad BAND ON THE RUN, och kommer inom kort även som riktig bok, och Hugh har fått en enkel blogg av mig som han… läs Lena… kan ratta själv.

I vårt land kommer boken på Adlibris och Bokus så snart jag hinner 
Känner jag inte helt fel var jag ute ikväll med en ny och kommande mycket populär författare. Han tvingade hem sina Lenor tidigt, för han ska intervjuas i TV i 45 minuter i morgon bitti, vilket tyder på disciplin, som också krävs. Utan disciplin ingen stor författare, nej.

Så är det, norra Cyperns och Irlands rockkung debuterar nu som författare, och jag har fått en kollega, och en ljudtekniker som bandar min bok ”Sömnlös” i april, i sin egen studio.

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.