Åtta sidor bevismaterial är inlämnat till polisen

Nu har det åkt in åtta sidor bevismaterial till polismyndigheten, och då är det så att de lägger rutinmässigt ner allt som inte kan ge två år.

Det är ett skäl till att det ser ut som om vi har färre brott som åtalas. Denna kan släppas igenom eftersom det rör sig om grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bedrägeri.

Det är förvisso sant att kriminaliteten sjunker, exkl. bedrägerier, men inte bara för att den de facto sjunker utan pga dessa nedläggningar. Men 30 000 poliser, där bara några tusen sysslar med krim-brott, kan inte ta hand om 1,3 – 1,4 miljoner anmälningar som strömmar in årligen.

Nu fick de en till på halsen…  men i den har de också fått precis varenda utförd kontroll.

Skärmavbild kl

 

signerat

Spread the love
Om Lena Holfve 9220 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.