”Astrids miljö – och samhällsblogg”

Hej Lena

Jag brukar läsa din blogg med stor behållning.
Jag läste nu din bloggpost ”Få blir nog trodda, ett tag till” om de trakasserier som Sveriges småbönder utsätts för.

Jag vill då tipsa om en blogg som beskriver detta i Sverige, som jag av en slump började läsa för ca 6 månader sedan.
Bloggen heter ”Astrids miljö – och samhällsblogg” och har adress https://forystablogg.wordpress.com/
När jag läst en del bloggposter på den bloggen har jag blivit väldigt häpen. Det verkar nästan overkligt.
Det ser ut som att det är en massa aktivister och psykopater som handhar djurskydd pålänstyrelser runt om i landet.
Ofta har de mycket bristfällig kunskap om djurhålling, förefaller det mig.
Om du har tid, så rekommenderar jag att du läser lite i den bloggen.

Hårresande!
P.S. Jag är själv inte bonde och har inga djur. D.S

Med vänlig hälsning,
NN

 

Hela världen borde läsa ”Botten Upp”

Den enda vettiga förklaring jag har är brännvin
Just nu befinner jag mig i ett samhälle där konsumtionen ligger runt 0,65 liter per person och år. Sverige anses ligga runt Sverige, 9,2 liter starksprit per person och år.  Jag märker skillnaden dagligen för att inte säga timme för timme.

De som går in i alkoholsim drar snabbt på sig ett symtom kallat HA RÄTT, och det är vad dessa vansinniga tjänstemän ägnar sig åt ofta.

Det har länge varit så att den offentliga sektorn skyddar, gömmer, minimerar och ”hjälper” missbrukare att inte sluta. Det är lättare att supa som inspektör i nått verk än på en privat arbetsplats. Ett annat symtom är HARM, HAT och HÄMND vilket är de tre enda känslor de slutligen känner. Passar bra om man ska terrorisera bönder t.ex.

Enligt regeringen / staten är cirka 10% av svenskarna alkoholister, och enligt AA (Anonyma Alkoholister) är det 20%. Eftersom den nuvarande regeringen är djupt medberoende utgår jag ifrån att AA har rätt.

De känner också alltid fel, och ett skäl till att svensken får en skruvad världsbild via media beror helt säkert på att journalister anses vara överrepresenterade – de krökar mer än andra. Möjligen mindre nu än förr? På 80-talet kunde du inte besöka Aftonbladets redaktion t.ex. utan att se folk i tjänst med starkspritspavorna på skrivborden.

Toleransen är total
Det går bra att vara såväl minister som lagstiftare och på lyset. Ska man bygga en fascism, och det gör man ju tydligt, är alk-drogmissbrukarna nyttiga idioter var du än placerar dem. De uttrycker sig ofta bombastiskt, och du ”ser” dem direkt i olika forum på nätet. De projicerar som vildar, och det ”ser” man också i olika forum. De är också i allmänhet provocerande, och söker dra igång den viktiga HARMEN, och många av dem är genuint elaka och arga som bin.

Trots över 20 000 artiklar genom åren råkar jag aldrig ut för näthat, och det kan bero på att jag är författare till ”Botten Upp” så mig håller de sig i allmänhet undan.

Sist jag hade med en att göra var i Boden, en granne till den jag besökte, som förmodligen läst nått han inte gillade för han lät hälsa att han skulle ”kasta ut henne genom fönstret inom två veckor”. Han kände mig givetvis inte… en sån som inspektör… så är det cirkus sen.

När jag startade UMS varnade min vän Karin mig, och hon sa att ”du kommer nog dra på dig en hel del aktiva alkoholister”. Karin var AA:12:a dvs på det tolfte, och sista steget inom AA, och hon hade 26 års spikrak nykterhet bakom sig. Hon var med på skolgårdarna det första halvåret för att spana efter just aktiva, men vi har haft väldigt få – för att säga inga alls i princip.

Allt fler européer super ihjäl sig – Sydsvenskan

Så dricker journalisterna – Accent

Klicka två gånger på kurvan, plugga!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.