Årets modigaste svenska

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

När folk hör ordet ”månggifte” går 99% i taket men de missuppfattar det hela grovt, och tror att det handlar om sex eller gruppsex inte minst för att västs befolkning parar ihop sig väldigt ofta av sexuella skäl plus att vi har en extrem sexualisering av precis allting i vår kultur just nu.

Vi har det så här:

I Sverige registreras ungefär 40 000 giftermål per år, och runt 20 000 skilsmässor.

Många barn i så kallade vårdnadsmål är utsatta för grova rättsövergrepp!

Forskningen: Detta är bäst för skilsmässobarn

Den exakta tidpunkten då flest är otrogna

Kommer din partner vara otrogen? 7 faktorer som påverkar

Ensamstående heltidarbetande mödrar – Lunds universitet

50 000 barn är med om en separation varje år – SCB

 

Ungefär 1,6  miljarder har löst problemet ovan på ett helt annat sätt
Och ser jag 50 år framåt lär västfolk, dock ej svenskar, haka på för att de måste.

1.) En man skiljer sig inte, som hos oss, ifrån fru 1 då han träffat fru 2.
2.) Skaffar det nya paret en villa ska fru 1 ha en exakt likadan villa.
3.) Kommer det nya barn ska de gamla behandlas på exakt samma sätt.
4.) Får de nya barnen en boll ska de gamla ha en samma dag.
5.) Träffar mannen fru 3, och har barn med fru 1+2, så får han se till att fru 1+2 får exakt samma standard som fru 3… och nya barn med fru 3 innebär att ett inköp som görs till detta nya barn leder till att fru 1+2:s barn ska ha samma.
6.) Umgås mannen med fru 3:s barn mer än med fru 1+2:s barn är det no,no!
7.) Det blir omöjligt att agera ut eller köra barnsliga spel.

Här har vi nu nedan i videon en (stackars) svenska, som kläckt ur sig att hon tycker att månggifte verkar bra, och hon lär väl mordhotas därför att det folk ser framför sig är en man som har sex med en hel drös fruar…

Det handlar inte om sex
Detta är en ren social – juridisk – konstruktion, för att barn och gamla frun ska fara så lite illa som det bara går, plus göra det helt omöjligt att jävlas med förra partnern… plus att det blir dyrt som bara den.

Det vi kallar för otrohet behövs ju i princip inte eftersom gigoloklubbarna och nightclubs finns om det bara är sex folk vill ha. I Sverige förnekas gigolos, men det är där det, i hycklarnas Schymaniserade land.

Du kan fråga vem du vill om det finns sexköp på Cypern och du lär väl få en föreläsning om att män kan köpa sex där.  Säger du att Lena Holfves inbox får påhälsning då och då lär folk skaka på huvudet. Jag tackar dock konstant nej.

Man behöver alltså inte gifta sig till sex, eller flytta ihop för att få sex, utan man letar efter en partner med bra karaktär, och det letandet kan ta flera år. Gifter du dig ”fel” kan du skaffa fru 2…  MEN…  fru 1 ska alltså ha… och de gamla barnen ska ha…

En stor skillnad är givetvis att feminister inte existerar, och jag har frågat kanske ett hundratal kvinnor fram till idag och de bara skakar på huvudet, och många säger;
– Sinnessjukdom, missbrukare!

Om en kvinna vill skilja sig då?
Det är vad jag kan se rätt ovanligt därför att våra ”normala” skilsmässoorsaker finns inte alls på samma sätt. Det man säger mig rätt ofta är att vi är så socialt isolerade att kvinnorna gör om sina män till väninnor, och det kan aldrig gå. En ”familj” i Asien består av mellan 250 och 900 personer.

Om jag var gift med en som behövde nypas i örat skulle jag absolut tala med ”Rambo”, som är en pensionerad polis i 40-årsåldern, som ständigt går i gerillakläder.
– Man vet aldrig när grekerna kommer, säger han – som är ständigt redo – därför att alla ska ”se” att han är det vilket skapar trygghet i hela byn med, eller utan greker. Och det är väl därför jag känner det också;
– Ett övermäktigt problem med en man ska till Rambo!
(Poliser som jobbar ute går i pension vid 40, och kontorspoliser vid 60 års ålder.)

Det är bara män som kan fostra män
Vi tror inte på det… Det sker hela dagarna här – men aldrig hos oss. Kommer du som turist hit och får se alla män som sitter på gubbdagis, vårt lokala café, utgår du ifrån att de är lata och roar sig men de arbetar för högtryck ofta med att lösa problem också äktenskapsproblem.

Det som skiljer stort är att vi lever i en kultur där få tar ansvar, och där tydliga konsekvenser saknas, en man behöver inte ens försörja sina gamla barn om han skaffar nya, bidragsförskottet går in, och förorten dignar av ensamstående mödrar som lever i fattigdom ofta, och inte minst i England.

De ligger långt, långt före oss, och har gigantiska problem med just det här.

Det västerländska sociala kaossystemet lär på sikt dö, för det fungerar uselt, och det är ingen omöjlighet att väst på femtio års sikt kopierar hela eller delar av detta system.

Dvs. inte vi svenskar, men stora delar av väst, för jag tror att Siwert har rätt i sin analys att vi förmår inte ta oss ur statismen t.ex.

Svensken lär fortsätta med att göra sex till en social historia, och vända upp och ner på behovstrappan. Vi torde också inneha rekord i projiceringar t.ex.

Folk tror på allvar att alla kvinnor lider svårt där jag befinner mig
Hur man nu kan tro att jag skulle frivilligt befinna mig där jag är, om det vore så. Det vi ser här på Cypern är att Europas unga kvinnor, som kommer hit som turister, ofta mår mycket dåligt, och bilden ovan får gestalta skillnaderna.

Men vi går nog hellre under än att vi ändrar på ingrodda tankebanor / tar oss ur hjärntvätten med undantag av få individer som lär skaka av sig dem.

Läser med stort intresse dina inlägg på nätet. Har tipsat några vänner om din sajt. Väcker många nya tankar och infallsvinklar. 

Hela vår kultur, lyssna på SvT, går ut på att vi är de enda som lever rätt
De enda som kan något. Vi är världsledande, och alla andra är idioter och bor på stampade jordgolv. Folk blir som galna om nån främling klagar på våra bostäder som inte sällan är mögliga… Jag har sett tusentals texter av typen; ”Hur kan de klaga på boendena när de kommer ifrån hyddor!!!” De klagar väl för att de känner av mögel, t.ex.

Sverige är i verkligheten superisolerat och Rosling hade helt rätt då han sa att svenskens världsbild är helt skev. Kan vi nog tacka SvT för, till stor del.

Säg ordet ”månggifte” på nån middag… om du vågar!
Får du se! Fel, höra!
Eller säg att Singapore är ett ruckel belamrad med fattiga krakar.
Hur många protesterar?

Be folk beskriva hur de bor i Nigeria…

Folk frågar mig på allvar om de har bilar, vägar, hus här, och om barnen får gå i skolan…

 

Årets modigaste svensk
Nedan har vi alltså en modig svenska, som tycker att det låter bra med månggifte, och jag är en till, så nu är vi två.
Men jag räknar inte med att vi blir jättemånga…

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Årets modigaste svenska – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.