Araberna blir utskällda, och sd-folket blåsta

ima e

Norska toppolitiker: Sjuklövern har medvetet förstört Sverige
Det förklarar en rad norska toppolitiker i TV2  – och tycker att folk sk rösta sd – och många lär gör det varför besvikelsen snart är nära.

Innan jag går in på varför sd-folk lär bli besvikna ska vi studera en arab, som också spelar teater, och han skäller ut alla muslimer på hela klotet.

Han ställer frågor av typen;
– Är det så konstigt att alla hatar oss?!?

Varför anser jag att det är teater?
Därför att precis alla muslimer vet att ISIS har inget med dem att göra lika lite som du och jag har nått med Klu Klux Klan att göra. Killen ingår i kriget mot muslimerna, och som jag tror beror på deras banksystem. I verkligheten har ISIS mördat fler muslimer än kristna, och bara det gör att man kan vara säker på att de spelar muslimer för att skada just muslimerna.

Men, i morgon är det val
Det folk gör då de går man ur huset för att rösta på sd är att det följer med en känsla av att nu ska vi rädda landet plus att alla har drevat mot sd länge nu.

Dels vill man skapa nationalism, och dels vill man samla alla oppositionella varför det hela kallas för ”en kontrollerad opposition”. I filmen nedan beskrivs rätt väl hur den ser ut. Sd är i långa stycken de nya socialdemokraterna, och har också gett s stödröster hela tiden. I de frågor där de hade kunnat förvara vår nationella suveränitet har de inte gjort det. Men de har nog samlat upp alla arga sossar.

https://www.youtube.com/watch?v=Xp8mm9rgPC8

Det folk vill rädda landet ifrån är just de personer som araben talar om ovan dvs. ISIS-folk, Muslim Brotherhood, terrorister, gangsters, etc.

Det är inte konstigt alls att folk vill det.

Vi vore väldigt mentalsjuka om vi inte vill det
Man kan nog dra till med att vi vore helt rubbade om vi inte ville ha ett tryggt samhälle utan skjutningar på gatorna.

Fundera på om du håller med mig om det?
Helt rubbad, mentalsjuk, sinnessjuk, skvatt galen om man inte vill det.

sapoOM det är så att man är helt mentalsjuk, om man inte vill det, kan vi konstatera att SÄPO är helt sinnessjuka för de ingriper inte. Det är vårt grundproblem. Vi har ingen egentlig säkerhetstjänst.

Trots att de innehar makten att ingripa och deras högsta chef är statsministern, utan de är helt passiva – de griper inte ISIS-soldater – utan de varnar oss.

Deras uttalande nyligen ger säkert sd ett par procent till därför att människor, som aldrig har utrett hur sd brukar rösta i riksdagen, tror att de är lösningen. Om de bara får mer makt kommer allt att ordna sig.

Ska man inte rösta på sd då?
Det spelar ingen roll därför att Bilderberggruppen har utsett Lööf och all påsläppt kriminalitet, man släpper ut dem innan förra offret är begravet, säger mig att man har också bestämt sig för att vi ska ha en polisstat.

Personligen tror jag att de har misstolkat situationen totalt då de släppte in ISIS-soldater i landet. Jag tror att de tror att killarna som omger Lööf ska fixa problemet på gatorna sen.

De tror att de har kontrollen
Det tror inte jag; EU, som det i botten handlar om, har ingen som helst kontroll över ISIS legosoldater.

Biffarna, som de nya poliserna kan kallas, har inte en fysisk sportmössa mot de krigare anniesom kört först i Irak, sen Libyen, Syrien och som nu har börjat ta sig an Europa.

Du vet hur det är då man köper en aggressiv hund, i tron att den ska vakta huset om det kommer någon illasinnad, men så visar det sig att den är aggressiv i sig själv, och tar inga kommandon. Eller, så vet de det och planen är att NATO ska ”hjälpa” oss längre fram. –

Vi får se om jag får rätt. Tiden är den bästa domaren.

Jag har lagt ut lite videos från stora TV-bolag som följer Sverige intensivt nu.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.