Är nog vanligare med psykbryt än vi tror

Det är miljoner och åter miljoner kvinnor som dras med i västkulturen, de bor i den, och som sen saknar det man kallar för skyddsvärde, de blir sexobjekt enbart, och ska vara det, när precis allt sexualiseras, vilket ingår då en fascism byggs.

Jag har de senaste dagarna reagerat över  attityden som är runt äldre män, som skaffar mycket yngre kvinnor, bland annat används ord som ”trofé”, och fenomenet visar hur lite vi vet om människan. Kvinnans sexuella höjdpunkt inträffar runt 45 års ålder, förmodligen för att det är slutet av fertiliteten, så den 80-åring som är gift med henne kommer åka på så mycket stryk som det bara går att få.

De tror säkert att de skaffat sig en framtida pigg sjuksköterska men i verkligheten har de en framtida löptik… vars älskare mycket väl kan vilja avsluta 80-åringens liv dessutom.

Mannens sexuella höjdpunkt inträder från 16-års ålder så en 16-20-årig man och en 45- årig kvinna funkar, och det är rätt vanligt i många kulturer att äldre kvinnor ”lär upp” unga män.

Tvärtom, som vanligt
Här på Cypern ser man rätt ofta äldre kvinnor, som drar på unga män, men man ser inte det motsatta, dvs äldre män som drar på unga kvinnor. Jag har, som vanligt, frågat varför, och får svar av typen; Vem vill bli massakrerad?

Det som skiljer är människokunskap, och vi har stora befolkningsgrupper som inte ens vet om att vi behöver mat.

Jag minns det glada 80-talet då ”Fyy 17! En bok om tonåringar” kom ut och jag fick drivor med brev, inte minst ifrån unga kvinnor, arga som bin var de, eftersom jag alltid satt ner foten avseende den sexuella frigörelse-epoken, som är en del av feminismen, som är ett av flera vapen för att bryta ner hela väst.

Här har vi presidentens jurist, gamle SÄPO-chefens son, kusin till min chaufför, som gifte sig med en kvinnlig jurist – samma yrkesstatus anses viktigt – och de var helt säkert oskulder. Han hade näppeligen gift sig med nått annat, inte hon heller, och det kommer en våg i sinom tid över hela det söndersexualiserade väst, och kvinnan som gråter i video 1 får väl anses vara starten?

Chauffören med sin morbror, då rikets SÄK polischef, numera pensionär.

Jag satt rätt nära brudparet, och den typen av mentalt och känslomässigt friska individer ser man nästan aldrig i väst.

Vi kommer aldrig få se bruden gråta ut via YouTube längre fram, de gifte sig år 2014.

Video 2 tar upp det som är självklart för i princip 7 miljarder människor, västs en miljard går alltså bort som vi hör, nämligen att man har inte sex alls utan nära band t.ex. äktenskap, och av energiskäl.

Men västerlänningen kan inte energi, för kunde vi det hade det inte varit lika lätt att bryta ner hela väst.

Sexual Intimacy and Its Connection with Aural Energy

Sex And Aural Energy

Det finns en artikel om videon

Spread the love
Om Lena Holfve 9799 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.