Ansvarsutkrävning

Tok-Sverige… Isolerade Tok-Sverige!
Inget 10-miljoners-land kan fungera med 1,7 miljoner mögelskadade individer varför man kan påstå att vi ligger pyrt till.

Det finns ett gammalt ryskt talesätt; fisken ruttnar från huvudet. Att upprätthålla förtroendet för den statliga verksamheten handlar ytterst just om att det finns tydliga processer för ansvarsutkrävande och att ansvar verkligen utkrävs. Jag är tämligen säker på att dagens tjänstemän inte ens vet vad ordet ”ansvarsutkrävande” innebär och jag är helt säker på att allmänheten anser att om någon gör bort sig inom staten blir de landshövdingar.

Skandalen på Riksrevisionen – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

Inga-Britt Ahlenius: ”Alla riksrevisorerna måste avgå” – DN.SE

Vi saknar förvaltningsdomstolar vilket är häpnadsväckande.

Sjukvården är i kris också därför att vi inte är vana vid ansvarsutkrävning på individnivå
Fisken ruttnar från huvudet och nedåt även för individen dvs. sköter du inte huvudet och låter det ruttna lär hela kroppen slutligen ruttna.

En ytterst ansvarsfull medlem i UMS, som började sin resa samman med mina kunskaper, i en sjukhussäng där hon låg med dropp:

Folk måste vara sin egen lyckas smed
Det jag kan göra, och gör, är att jag ger svårt sjuka människor, som i Sverige ofta anses ”obotliga”, verktygslådan. Hamra och skruva måste de göra själva, och mängder av dem har rapporterat att de var så sjuka att de klarade inte av att ens öppna verktygslådan men de hade turen att anhöriga gjorde det i starten.

De hade sån hjärndimma att de inte ens kunde läsa
Inflammation är inte i sig dåligt, i själva verket är det en nödvändig del av ditt immunsystem. Vi behöver inflammation för att bekämpa infektion och för att läka.

Men som med allt annat i kroppen handlar det om balans!
För mycket inflammation i kroppen kan orsaka att din skyddande blod-hjärnbarriär (BBB) blir mer permeabel, vilket leder till hjärninfarkt. Denna neuroinflammation kallas ibland ”läckande hjärnsyndrom” och denna inflammatoriska oxidativa stress (OS) i hjärnans hypotalamus är den bakomliggande orsaken till hjärndimma.

De dolda orsakerna till hjärndimma
Namnet berättar vad det är (nedsatt hjärnfunktion), men det berättar inte vad som orsakar inflammationen i första hand.

Man vet idag att rotorsakerna kan vara symtomet läckande tarm och att sköldkörteln och/ eller binjuren inte fungerar därför att du har infektioner som Epstein-Barr virus (EBV),  svamp, mögel, parasiter, miljögifter,  och allt ger usel sömn.

Det är således inte ”psykiskt” alls
Man kan testa allt detta via ett batteri prover och det görs inte i Sverige alls. Vi har inte ens urinprovet som krävs för att hitta mögeltoxiner trots att Folkhälsoinstitutet slagit fast att 1,7 miljoner svenskar är mögelförgiftade.

Känner du en enda ”trött” – som lider av ”psykisk ohälsa” – ska du absolut väcka mögeltanken i dem t.ex.

”Alla” kör istället ett totalt ansvarslöst mantra:
 – Det är socialt, psykiskt eller arbetsrelaterat!!!

Varför folk får hur mycket psykofarmaka som helst, terapier, avkrävs att slänga ut gubben, byta jobb…  och inget har hjälpt.

Svenska forskare har undersökt saken; inte en enda blev frisk av alla dessa piller.

Ändå fortsätter man, och det nya nu är att folks hjärnor ska elchockas och det kan möjligen avliva en och annan parasit.

Jag kan inte ens släpa ansvariga till en förvaltningsdomstol.
Man kan bli tokig för mindre, yes!

Sjukt mycket pengar – därför matas vi med piller

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)