Anställda ska krigsplaceras innan årets slut

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

På många myndigheter pågår just nu arbetet med att krigsplacera personalen. Anställda kan inte neka att bli krigsplacerade och inte heller kräva att få kvarstå som krigsplacerad i en frivilligorganisation om man redan är det.

Personalen vid de berörda myndigheterna kan inte tacka nej till att bli krigsplacerade utan myndigheten har enligt anställningsavtal rätt att krigsplacera medarbetare. Läs mer

Det hände en extremt stor sak för några år sedan
Cecilia Malmström skulle samtala med Putin, vägrade svara på tilltal, reste sig och drog som vilken tonårsjänta som helst. Ingen skrev om det och ingen juridiskt kunnig gallskrek i MSM.

Trolöshet vid förhandling med främmande makt

I 19 kap 3 § brottsbalken står:

”Om den, som fått i uppdrag att för riket förhandla med främmande makt eller annars bevaka rikets angelägenheter hos någon som företräder främmande makts intresse, missbrukar behörighet att företräda riket eller annars sin förtroendeställning och därigenom orsakar riket avsevärt men, döms för trolöshet vid förhandling med främmande makt till fängelse på viss tid, lägst två och högst arton år, eller på livstid.”

Om du går till 2.48 gör Putin en häpen sammanfattning, och berättar att Malmström sa; ”Game is over”, innan hon drog.

Det ”stora” är inte att snorungen gör det utan att hon inte ställs inför en förundersökning och ev. åtal.

Putin, och hela världen, vet att våra ”folkvalda” är gränslösa, och kör sina egna race, och det enda som kan hända är att man blir landshövding om man gör bort sig ofantligt.

Putin har också sagt att han tänker söka efter ISIS-folk var de än befinner sig, och de befinner sig och rör sig fritt i Sverige som också är det enda landet i hela världen som har legaliserat deras flagga.

Jag har skrivit länge att Sverige är byggt av kriminella för kriminella, och ryssarna har haft tillräckligt många spioner inne i landet samt tjänstemän som bevakar vad som skrivs för att nicka instämmande.

Omvända världen i Tvärtomlandet
Jag vågar nog påstå att det inte finns någon stat som har en poliskår som skickar ut signalementet på ett våldtäktsoffer men vägrar skicka ut det avseende gärningsmannen.

”Alla”, som inte är helt historielösa som våra unga är, förstår att det pågår krigsvåldtäkter på svensk mark.

Putin förstår att det sker med myndigheternas goda minne, och då är vi precis där; Sverige är byggt av kriminella för kriminella och de är ryssarnas granne.

Putin förstår att det sitter Quislingar högt upp och vi kan vara säkra på att många ryska tjänstemäns enda uppgift är att hålla koll på Dårhuset.

Från svenskt håll har det sagts att ryssarna försöker påverka bloggare, och jag har talat med fem, sex stora och de fnyser. Min egen blogg ”Rädda-Sverige.nu” (ska inte förväxlas med den domän Blueshift tog sen; raddasverige.nu) hade 185 000 unika läsare i månaden, och jag har aldrig haft påhälsning. Däremot hade jag trafik från bl.a. Moskva.

Givetvis har ryssarna IQ nog för att fatta att s med flera kan inte gå upp och få 10% mer på en halvtimme medan datorerna låg under valvakan och de känner väl till att man riggar val då en fascism byggs.

Solklart löftes- och avtalsbrott
I videon nedan varnar Putin för att hysa amerikanska kärnvapen i länder som är deras grannar, och vi ska inte glömma att samtliga nationer i Europa lovade i början på 90-talet att NATO inte skulle utvidgas alls, sen dess har man inte gjort annat.

I nästa video upplever jag att Putin ”leker” med Europas så kallade ledare då han säger att de ska inte vara oroliga för Ryssland kommer att hjälpa Europa.

Ja, går de in lär de köra: Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

I nästa video, som är några dygn gammal, kallad; ”ALERT! Russia READY to attack Europe – Putin NOT bluffing: Russian general reveals say” påstås en general ha uttalat sig.

Jag var ute och åt middag igår med en påläst svensk för tredje, fjärde gången och som envisas med att svensken är för korkad för att fatta någonting överhuvudtaget. Utlandssvenskarna är ännu värre enligt min middagspartner, och jag envisas med att bakom ligger sånt som mögelförgiftningar som leder till hjärndimma.

https://www.youtube.com/watch?v=EuzLiYBdGjo

Vi endas dock om att de unga är helt, totalt och fullständigt historielösa och vederbörandes ena barn född på 90-talet har inte läst en timme historia eller ens geografi i skolan.

Om de nu tror att barnbidraget kommer ifrån FN och att socialtjänsten och socialdemokratern är samma sak så lär de inte förstå vad ordet ”krigsplacering” betyder heller.
Gör du?


Vi kan vara helt säkra på att ryssarna känner till att många svenskar är livrädda för svenskar
De känner givetvis också till att våra ledare är mycket rädda för ryssarna vilket folket inte är på samma sätt.

Detta går inte att säga eller skriva offentligt därför att majoriteten skulle håna, förnedra, skratta eller bara nonchalera mig, men jag har sedan lång tid tillbaka förstått att ryssen kommer inte att acceptera att ha Sverige som grannland som importerar gangsters, kriminella och IS-terrorister i massor, därför kommer ryssen mycket snart att ingripa mot ett sådant nersupet, nerdrogat, dysfunktionellt, fattigt och kriminellt land som nu Sverige har blivit. Jag säger bara; stackars detta olycksaliga och förljugna land Sverige den dag/natt ryssen går in här därför att INGEN har någonsin klarat av ett krig mot Ryssland genom hela vår mänskliga historia. INGEN! Gode Gud hjälpe oss när den dagen kommer!

Vad anser en skicklig energiman?
Kaypacha anser uppenbarligen att vi har kollektiva resurser att brotta ner problemen och att vi inte är maktlösa.

I am not a puppet,
A robot, a slave,
or a fool.
I will find a way to get out of this play
And create a life that is true.

That’s what Uranus in Taurus says to the Sun, Venus and Jupiter in Scorpio! All that big bad Scorpio energy (forces beyond our control) trying to intimidate, scare, dominate us… no way! Uranus, and the north node in Leo say ”I’m gonna do it my way!” I would be prepared to read nasty headlines these days with all kinds of abusive behaviours and power-tripping control freaks, vying for more, making the news. Perhaps we can use the disgust and anger triggered by the current system and those in power, to motivate us to find alternatives rather than be brought down into feelings of powerlessness.

As we hold our heads high, we find ways around and out of the (hopefully!) collapsing matrix and we create the new paradigm. Astrology as always says: All things in due time. In times like these we can’t have too much patience or forbearance! Let’s see how Venus going back into Libra after this opposition will bring some balance and peace. Injoy!

Vi ställde frågan igår om svensken kommer att gå ut i strid för att försvara Dan Eliasson, ta en kula för att rädda  ändan på Bilderbergskan Lööf? Vi trodde inte det. Vad tror du? Smäller det blir det dock inga kulor utan riktade missiler.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

5 kommentarer

 1. ”Hur kan det komma sig att så många, så jämförelsevis
  obetydliga människor avancerat så långt i politik och näringsliv?”

  Åke Ortmark, P1 Sommar, 25 juni 2006

  • Korruption, Sverige styrs av medioka människor, sa en till mig med insyn i diverse förvaltningar. Människor med IQ haar mobbats bort för länge sen.

  • Frankrike är riktigt, riktigt illa ute nu så jag skulle inte bli förvånad om man ”befriar” dem först. Jag skulle inte heller bli det minsta förvånad om ryska trupper möts av jubel.

 2. Jag tror att folken i Europa skulle ta emot rysk hjälp under jubel.
  Bara inte media skrämmer upp folket.

  Mötet nyligen i Ankara, Putin, Erdogan, Merkel och Macron, kanske även kom in på Europas problem. Annars stod Syrien på agendan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.