Anna Ivenholt lär förhoppningsvis dyka upp längre fram

n e

Anna hade en aluminiumförgiftning, precis som jag själv, och som du ser på bilden är hon nu återställd och den som kollar runt i T-banan kommer att få se många ”Anna” så som hon ser ut nedan; slut, sjuk, trött, less och  långtidssjukskriven med jordens hjärndimma.

Metallförgiftningar är en gigantiskt stor orsak till slaskdiagnosen ”utmattad”
Ögonen släcks, och man orkar inget, minns mycket uselt, kan inte läsa, inte räkna, och det beror väl på att man i princip är döende.

Till mig sa bankpersonal, sen jag hade tillfrisknat:
– Vi räknade med att du skulle trilla av pinn.

Den första boken om orsaker är ”Mögelförgiftad” och nästa kommer att handla om parasiter, som även jag hade, och den tredje blir om metaller. Alla tre vanliga orsaker till ”utmattning”.

n
Anna förgiftad av aluminium

Jag räknar med att den om metaller skrivs hösten 2018, och då ska jag fråga Anna om hon vill berätta sin historia själv eller om jag får intervjua henne.

Den planerade serien blir lång, och en dröm jag har är att vi, som den absolut sista boken, samlar hundratals kvinnor, med före- och efterbilder, och att var och en skriver en sida om vilken diagnos de fick och vad det visade sig att de led av i verkligheten och hur de tog sig ur.

Jag fick den drömmen nyligen!
Jag lyssnade på statsministern, som sa att det är viktigt att ”snabbt komma i jobb” och jag skakade på huvudet.

De tror att vårt tillstånd är arbetsrelaterat, socialt eller psykiskt och det kommer väl en dag då ”alla” förstår att lejonparten är förgiftade, och man kan inte ”komma snabbt i jobb” innan gifterna är ute:

Läs mer: En till som ser 20 år yngre ut

tvamedlemmar 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Spread the love
Om Lena Holfve 10299 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.