Älska dig själv projektet

Indian Economy Overtakes Britain And Has Become Worlds Fifth Largest Economy e

Jag dricker absolut för mycket kaffe… Jag har såväl kaffe- som kakaobönor från Indien, deras kaffe är helt outstandning mot det sydamerikanska som vi oftast använder, och sist jag var nere köpte jag på mig ett par kilo kakaobönor också.

Min packning brukar se rätt underlig ut… kaffe, kakao, kryddor, tyger/ kläder, guld…

Jag ska förbjuda mig själv – kallas självdisciplin – att dricka kaffe annat än mellan 8.00-10.00 och sen får det bli grönt te, och choklad.

Ovan la jag en bild därför att jag är innerligt trött på att västerlänningar tror att Indien är ett fattigt land. De fick be oss sluta skicka u-hjälp…  det säger mer om oss än om indier. Vi betalar ut 100 miljoner via SIDA per dygn i en värld som saknar u-länder. Det är tydligen viktigt att få svensken att tro att vi är rika, och alla andra är fattiga…

 

Listan

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.