Min ingefärsolja från Indien är slut, så jag gör egen nu i helgen, och om jag nu ska påstå att jag kan det här så är bytet av skrivbordsstol, den oljan, fotbad i Epsomsalt samt poolbad varannan dag och frekvensmedicinen dagligen orsaken till att jag är av med ödemproblemet.
Enligt massören John kan jag ha känningar nån månad till men han kunde ta i mig utan att jag illvrålade. Det gör ganska så ont och spänner våldsamt, inte kul alls, när det är som värst.
Men det är fortfarande bara ett symtom; problemet är levern, och det är inte konstigt alls för ju äldre vi blir desto mindre klarar den om den aldrig får hjälp.
Den håller jag på med nu, och varor har anlänt från Indien, som kommer lösa pre-diabetes som också är leverns språk, och finns att hämta inne i stán så det gör jag då chauffören är åter från Turkiet.
Min strandkrog sände ut en chaufför med en halv buss idag, gick väl an nu när min är borta för första gången på tio år, han lever i vart fall, men in till stán får det nog allt bli min, och inga vikarier.
Ha en och samma chaufför jämt får nog anses ingå i älska dig själv projektet. Det känns konstigt att byta.
Homemade ginger oil
Ingredients
- 1 Cup fresh ginger root very thinly sliced
- 1.5 Cups oil olive or coconut
Instructions
-
Slice the ginger very thin using a Japanese mandoline or a sharp knife. Spread out in an even layer on a drying rack (if air drying) or use a food dehydrator. Dehydrate for 2 hours or 24 hours if air drying.
-
Place the dried ginger slices in a pot and cover with 1.5 cups of oil. Turn on very low heat and steep for 2 hours.
-
Strain through cheesecloth into a tight fitting container. Store in the refrigerator or a cool dry place.’