Äkta villkorslös kärlek

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl”Kulturprofilens” omvittnade jakt på one night stand i 40 år kan aldrig hända där jag befinner mig. No way!

Du kan inte jaga one night stand alls i princip därför att om polisen fattar vad du gör ombedes du som man att köpa sex på nightclubs, och vill du sälja får du göra det på gigoloklubbarna.

Inga sexköp eller marknadsföring av sex är tillåten i det offentliga rummet vilket är gudagott!

Gigolos dyker upp ibland via FB vilket inte är okey, de ska hålla sig på gigoloklubbarna. Om du som kvinna vill köpa beger du dig till de sistnämnda klubbarna och vill du sälja ska du till nightklubbs.

Skärmavbild  kl
klicka

Hela det racet går alltså bort som finns i Sverige frekvent på krogar t.ex. fredag-lördag. Man vet att sexualiteten ingår i behovstrappan, och att sex inte är samma sak som kärlek.

Sverige är idag ett sexualiserat land, och ett utstuderat kärlekslöst land, och ett skäl är förmodligen det faktum att vi är det enda landet i hela världen som inte har en reglerad, kontrollerad och övervakad sexhandel.

Det har lett till, bland mycket annat, att det finns inte en enda journalist i riket som skrivit om Frostenson som förstår varför hon stöttar sin man.

Låt mig gissa; hon vet att sex och kärlek är inte samma sak, och har aldrig brytt sig om hans vänsterprasselaffärer, och till skillnad från den hord 20-30-åringar som gått i säng med honom är hon ensam om att ge ut villkorslös kärlek, visar sig verkligen nu då det stormar, och det har han också vetat i alla tider varför han heller aldrig har skilt sig. De har varit ett par sen minst 80-talet.

Vi är alltså där nu att den samlade journalistkåren i Sverige inte vet vad villkorslös kärlek är

Robert Zink, i den första videon, ger en lysande och utmärkt förklaring vad det är för energier i farten då vi talar om villkorslös kärlek.

Han gör direkt klart att det folk ofta kallar för ”kärlek” i väst är i första hand medberoende men i Sverige är det också synbart en dold sexhandel och går man in på en krog känns den som en renodlad bordell. Jag har frågat ett tiotal svenskar som är 50+ och de går aldrig ut pga. den omfattande sexhandel som det är frågan om under helger. Kunderna kallas för knullkompis, och företeelsen för one night stand, och betalningen är inte sällan sprit.


Servitörerna misstänkte ett påhopp på mig
Skärmavbild  kl
I juli var jag, med en svensk man, på ett ställe där jag ofta har varit och jag gissar att servitörerna, som alla är män då det jobbet är för tungt för kvinnor som du ser mer på jobb typ banken, kände att det inte var nån äkta kärlek eller nån romantik alls i luften så de blev förvirrade;
– Vad gjorde han där, med mig?!?

De for som getingar, fyra fem stycken av dem, runt mitt bord, sökte ögonkontakt med mig, läste av;
– Vad fan är detta?

De kände helt rätt att det inte var frågan om äkta villkorslös kärlek för jag var ute med en individ som rätt snabbt ville ändra på mig. Ska du inte ha yoga… ska du inte titta på filmer…   Jag såg restaurangchefen stint i ögonen, och lyfte min högra hand som ett stopptecken, log och viskade ”kusin”, och samtliga backade direkt.

Skärmavbild  klSå, försök inte köra nån one night stand på krogen här… ta dig till night clubs om du vill köpa sex, och sälj på gigoloklubbarna. På krogen äter man mat, dricker vin, solar, badar, snackar med folk, allt utom att ragga sex.

Du kan ligga i fred i en hängmatta på däcket hela dagen Skärmavbild  kleller bada i havet men sälja-köpa-marknadsföra sex är inte okej.

Är inte kärlek tillåten?
Jodå, men det är en energi, eller flera energier, som Robert Zink förklarade och servitörerna kan skilja på äkta kärlek, och den vibration som den utlöser i människan, respektive sexköpare / handlares vibrationer.

Sist jag var i Sverige noterade jag att av de par jag mötte här och där på gator, torg, på flyget, bussar etc var det ett par av hundra som jag direkt såg utövade äkta kärlek. Sveriges befolkning har därmed stora problem, och inte bara med sina politiker, för vad jag kunde se flyttar folk ihop snabbt med renodlade sexpartners, och det håller aldrig.

En 90-årig cypriotiska frågade mig då hon förstod att vi inte har en reglerad sexhandel;
– Har ni många skilsmässor?
– Ja, sa jag, kan ju inte svara nått annat heller exklusive Frostenson för hon utövar villkorslös kärlek.

Fler unga män än kvinnor säljer sex | SvD * Manlig sexhandel osynliggörs – Göteborgs universitet

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.