AI ger dig ett helt nytt liv samt en ny makt

Skärmavbild    kl

AI-robotar kan redan ställa bättre diagnoser än läkare, och det är bra det
Vi kommer bli av med mängder med dogmer via dem. Är de ett hot? Beror väl på vem som programmerar dem, och varför.
Allt är ett hot om det sitter galningar bakom rattarna.

Skärmavbild    klDeras existens har redan betytt massor som t.ex att NASA medger att det finns biljoner planeter som vår egen.

Det kommer att bli mycket svårare att mörka, ljuga och manipulera, och man kan inte hålla undan fakta.

Jag tror att de blir det stora startskottet för realpolitik, och i denna faktamiljö lär inte psykopater eller narcissister trivas nämnvärt därför att deras gamla vapen att manipulera inte lär fungera. AI bara säger,
– Du ljuger, så här är det…

Du kommer kunna mata in statsministerns påståenden och ut kommer en ”dom”;
– Nej, så är det inte, han har fel.

Vi har goda chanser att få verklig likhet inför lagen om vi ber en AI-robot räkna ut en konsekvens , och det lär inte gå att charma dem. De kan redan läsa av kriminella och de lär dessutom kapa en hel del korruption.
– Ja, du får bygglov, men det får inte du därför att…

Robotarna blir rätt hanterade dogmers fiender, och sanningens vänner, en helt ny livsstil. Du kan med lätthet sätta in tiotusen av dem enbart för att rensa havet från plast t.ex. Möjligheterna är oändliga.

En gedigen revolution 
Dessa nyheter lär leda till att många även slår sig helt fria ifrån den gamla världen. Alla de megastora förändringar som sker nu kommer att ge en del väldiga kickar, för att börja skapa sig själva och sina länder ett bättre liv, och de som sitter fast i dogmer kommer få stora problem och speciellt de som alltid säger:
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Det lär bli omöjligt att beskriva Kina som ett ”stenåldersland” och oss som överlägset rika därför att AI spottar ur sig fakta. AI får sin egen generation nu, och den lär nog inte starta krig utan gedigna analyser innan.
– Det där är fejk, den bilden är propaganda, ursprungsbilden kommer ifrån… den förvanskades för 102 timmar sen…

Helt nya val och värderingar
Skärmavbild    klVarför klagar pensionärer över att de inte kan äta samt bo? Jo, för att de litade på att staten skulle ge dem tak över huvudet som åldringar, och blev blåsta.

För varje artikel som skrivs om det föds en ny typ av femtonåring som kommer börja ta hand om massor med saker själv, inklusive pensionen, och för varje ”ny” femtonåring lär även kunskaperna runt fysik och kvantfysiken öka.

Vi kommer inom kort förstå t.ex. hur en femtonårings hjärna påverkas av att se en 80-åring leta burkar. För varje dag vi står utan regering skapas nya människor som vänder den gamla världen ryggen.

I början, efter valet, klagade folk över att vi inte fick en regering men vips hade vi vant oss att vara utan en, och det är nog meningen eftersom ett NWO-mål är att inga nationer ska ha regeringar utan bara administrationer. Men politik, som vi känner ämnet, kommer att försvinna och inte minst beroende på AI-robotarna.

Svensken, inte minst den svenska staten, har helt fel i sin tro att konsekvenser saknas.
Damen till höger har redan fått tusentals unga att börja bygga solida grunder, och AI lär i framtiden kunna räkna ut exakt vad som händer om du upplever det ena eller det andra.
– Vad kostar mobbning?
– Den mobbning som sker i Sveriges skolor under ett år kostar samhället 17, 5 miljarder kronor, svarar AI på tio sekunder, och det tog nationalekonomen Ingvar Nilsson och hans kollegor månader att få fram det…

Vi kommer också att förstå mer om energi och att vi t.ex. har genminnen
Skärmavbild    klTill höger har vi en läsare som gör påståendet att hon får energi av mina texter.

Hur går det till? Jag sitter på Cypern…  AI lär kunna räkna ut hur mycket energi som flödar i hennes hjärna då hon via min text förstår något hon tidigare undrat över och inte fått ihop.

I sinom tid har du en egen AI hemma som kommer kunna meddela dig i förväg:
– Läs Lena Holfve för du får ett energipåslag med ett värde av 7,8 i jämförelse med då du läser NN som uppenbarligen dränerar dig för det blir minus… du förlorar 3,2… därför du blir trött av NN.

Energi lär bli megastort framöver så ni får nog stå ut med mina texter om energifolket
Längst ner lägger jag en video med en ytterst smart ung man som tolkar denna månads energier, och den typen av ”dagens energi” eller ”månadens energi” kommer brett även i väst ungefär som Rapport avslutas nu med det fysiska vädret.

 

Medicinindustrin lär få ändra på sig
De ord som följer nedan kommer ifrån den internationella symtomlistan för mögelförgiftning och om du läser varje ord lär du se att det ofta finns en medicin för varje symtom. Många av dem behandlas idag med Selektiva serotoninåterupptags- hämmare (SSRI) eller annan psykofarmaka. Det är inte ovanligt med tjugo olika piller mot diverse symtom men ingen blir frisk innan möglet är ute ur kroppen så du blir en livstidskund i princip.

Du kan gå igenom listan och se om du kan se hur många avdelningar den sjuke ska till
Halsont? Öron- näsa hals!
Oro? Psyket!
Ont i magen? Medicin!
Blödande tandkött? Tandläkaren!

Internationella symtomlistan:
hurmarduMinskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

Om du kör symtomlistan genom en AI-robot kommer det ut en analys på 10 sekunder
Tar du med en bild på den sjuke, som visar före och efter, så kommer analysen ännu snabbare; fem sekunder;
– Det är mögelförgiftning!
aria
Då kan du inte skriva ut 25 olika mediciner, mot 25 olika symtom, på fem olika kliniker. Du måste bota en enda sak; mögelförgiftningen så försvinner symtomen.

Man har redan gjort mängder med tester; doktorer kontra roboten, jurister kontra AI-roboten och det tar den sekunder att ta fram vad den mänskliga hjärnan ibland behöver flera dagar eller veckor på sig för att klara av.

Det lär försvinna en del arbeten men andra kommer till; robotprogrammerare, servicetekniker, etc. Rätt använda kan de ge oss frihet från monotona rutinarbeten men för Sverige blir de en rejäl prövning.

Dels krävs det att våra ledare medger att vi inte är modernast i världen och därför saknar behov av att lära oss något. Dels måste man sluta beskatta arbete och istället beskatta robotar, databaser etc. Slutar man beskatta arbete måste ”kampen” upphöra exp. SKV:s ofta lagvidriga förföljelse av små arbetsgivare.

Kinas första nyhetsuppläsarrobot

https://www.youtube.com/watch?v=fcqGnZqQJCQ

https://www.youtube.com/watch?v=1duvKffq9mw

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.