Agera; Bryt med mördarna och deras hantlangare

Skärmavbild  kl

lbMannen är fd bankanalytiker som jobbade hos en av storbankerna.
Han hoppade av efter att ha förstått hur han bedragit folk.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ExmdLAVyEKo]

Det är dit vi måste; var och en måste ta eget ansvar
Bryta med bankerna t.ex

Skärmavbild  klFolk har reagerat över att SvT klipper bort fakta som inte passar dem, och det beror på att de sysslar inte med nyheter utan kör agendor.

SVT och TV4 sände en intervju med Anna Wåhlin, professor i fysisk oceanografi vid Göteborgs universitet, se nedan.

SVT klippte bort och TV4 sände
Den som läser utländsk press vet att Greenpeace grundare rutit ifrån. De som kan NWO-kortleken vet att klimattjafset är en av flera planer som har iscensatts, och är uppenbarligen ett IQ-test.

Då får man konstatera att de jobbar för NWO, och så stänger man av dem, och byter ut dem mot lite vettigare medier, som jag presenterar under filmen.

Därefter inväntar man att regimen faller och att agenterna lagförs
Skärmavbild  klDet är enorma mängder människor som ska in på kåken längre fram. En procent har man uppskattat det till i USA vilket hos oss blir 100 000 individer ungefär. Jag vet rätt bra hur rättegångar ser ut, då man trasslar upp vad psykopater hittat på då de lekt katt och råtta med sina offer, för egen vinnings skull.

Eller så vinner de, folk stänger inte av dem utan fortsätter att konsumera dem och ger dem därmed makt, och vi får leva i en värld som lär göra unga psykotiska på sikt. Barn klarar inte av att leva i lögner, och bakom barnpsykoser anses just lögner ofta ligga. Dvs de får inte säga vad de ser.

Vattenståndsökning vi ser i dag är normalt och densamma som vi haft de senaste 10.000 åren och den uppgiften ”passar” inte klimathotsagendan.

Dan Eliasson kan inte tysta alla världens medier
Skärmavbild  klOm nu SvT tiger så får du väl börja lyssna på RTAl Jazeera, Vesti, India Times, Shine, Voa  därför att Eliasson lär inte få dem att hålla truten. Läs mer

Två situationer de undanhåller
Det allvarligaste är att svensk press undanhåller att ISIS / Muslim Brotherhood jagas i hela världen snart sagt utom i Sverige. I vart fall jagar inte den svenska staten dem där, och då får man misstänka att de som inte jagar är NWO-agenter.

Allt tjafs och påhitt, som man kan hitta i den kortlek som anses var deras handlingsplan, är planerat senast 1975 då den bok som kortleken är tillverkad efter nkom ut, och 1982 kom kortleken. Men de flesta planer drogs upp redan år 1791.

Varför får vi inte veta?
[…]  India Times brukar ha bra koll på världen, och det gäller all indisk press att den är skriven av vuxna för vuxna.

Överallt grips, utvisas eller dödas de nu; Muslim Brotherhood members in prison,  Egypt Says It Killed 19 Militants,  High-ranking ISIS chiefs arrested in Turkey,  Egypt sentences 75 Muslim Brotherhood supporters to death, ’Sudan detains Muslim Brotherhood leader’,  Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus. Läs mer

 


För mig blir det helt absurt i vardagen eftersom svenskens värld och min är tvärtom

Skärmavbild  kl[…]… tiger om jihadisternas framfart och även  t.ex. Indiens varning i somras men jag kan höra den varningen på TV här på ön.

De sänder rätt regelbundet;  Libyan forces warn ISIL is regrouping | Libya News | Al Jazeera   Will Europe Face a Nuclear Attack?

Det kommer en dag då 99% av svenskarna får en chock / Denna text ger mig fängelse om nya grundlagen går igenom

Genrepsstater
Skärmavbild  kl
Det ser ut som om Sverige och Kanada är experimentstater dvs kan man övermanna svenskarna psykologiskt och kanadensarna så tar man hela världen sen; land efter land

Om alla svenskar upphörde med att ge media makt kan de nog i princip rädda dels sig själva men också resten av världen.

Ett bra svar till folk som reagerar torde vara;
-Ser du på TV och läser bara svensk press?
-Ja.
-Då är det du som ger dem makt.

Det andra allvarliga de tiger om är givetvis Grand Solar Minimum.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.