Agendan är ett världsherravälde

Jag är däremot tveksam till hänvisningar till Bibeln.. Den mix av egyptisk religiös tradition och den arabiska halvöns nomadtradition som präglar Bibeln gör allt till en konstig förvirrande blandning av vidskepelse och kristen morallära. Särskilt i dagens amerikanska kristna tradition med sina rötter i medeltidens förvirring då man började läsa Bibeln på lokalspråken.. Det religiösa medelhavstradition som präglade Romarriket fanns inte norr om Alperna och det innebar att särskilt germanerna missförstod alltihop med sin raka och enkla syn på tillvaron. Detta gav uppkomst till märkliga skrönor som kan utnyttjas i politiken…

Smarta läsare!
Eller så kan man påstå att texter, där vi utreder vad Bibeln skrivit om NWO, kräver läsare med IQ, men det har jag, så jag vågar mig på en till:

Antikrists agenda är ett världsherravälde, dvs. New World Order, och denne kunnige man beskriver vad vi ska ha koll på därför att denne starke ledare har inte dykt upp än. Ibland hör man människor ange såväl Putin som Trump som möjliga kandidater men ingen av dem stämmer in på beskrivningen.

(Antikrist (av grekiskans anti, ”mot”, och Khristos, ”Kristus”), ”Kristi motståndare”, omnämns i Johannesbreven i Nya testamentet som en gudlös person, en person som sprider irrläror och en bedragare som förväntas komma i framtiden. Wikipedias text.)

Robert Breaker påpekar också i filmen nedan att (för) många tror att NWO kommer att gå igenom och bli planeten Tellus slutstyre varför de hänger på, vilket lär stå medlöparna dyrt längre fram, och rent historiskt har det alltid varit så. Än har ingen lyckats bli diktator över hela världen. Personligen håller jag gärna ögonen öppna eftersom det roar mig att spräcka just bedragares agendor.

Artikeln fortsätter efter genomgången:

Kan man veta säkert att det stämmer?
Fram till nu har det stämt, och samma syn hade sultanen, som var muslim, och mannen ovan är kristen.

Säkpolischefen


Bakgrund;
en fastighetsliga hade försökt få mig utvisad för de gillade väl inte att jag skrev om deras metoder. Ett 30-tal artiklar hade blivit som en handbok i bedrägeri. Deras anmälan hade gått till säkerhetstjänstens chef,  som sa ungefär; lägg ner! Vi ämnar inte utvisa Lena.

Det religiösa Cypern gick också i taket
Jag bjöds in av en sultan till Sheikh Nazim´s palats, och det var denne sultan som sa mig; ”De har alla vapen och alla pengar varför de tror att de ska vinna. Men de känner inte till den stora planen.”


Publicerat 2014 då sultanen bjöd in mig till palatset:

Sultanen


Hallo and salam alaikum!
I hope you have blessed days. I just have contacted Hajja and announced your visit! You are welcome!


When you arrive there, please ask for her, she will look after you in sha Allah!

The small street leading to Sheikh NN:s house has no name as far as I know!
But, as I told you in the last letter, everyone knows where the house is!!!
Just ask anyone in the street and they will tell you the way, in sha Allah!
 
So I wish you good days and a special experience on your visit to us!
Don’t be shy to ask further questions or help! I am at your service!
All the best and kind regards!
Ahmad

Besök i palatset
Sultanen själv är i Schweiz just nu men har berett vägen för mig via mejlet ovan.

Sheikh Nazim’s dotter

20140627_111126Sheikh Nazim dog i maj, han blev 92 år, och hans äldste son är i Istanbul och driver vidare, och hans dotter Hajjah Nazihe tog emot mig idag, jag väntade under ett tak i entrén / trädgården ett tag innan hon kom, och vi åt lunch tillsammans

Hon frågade rätt direkt om jag ville skriva om ”Sufilife”, muslimer, eller vad?

– Njä, sa jag, jag brukar kolla in udda saker, och upptäcker jag ”bad people”;  politiska grupper, religiösa, astrologer, vad som, så gillar jag att avslöja dem, och speciellt om de blåser folk på pengar.

Ibland skriver jag och förklarar skillnaderna mellan våra kulturer. Jag tror att det är få svenskar som vet att ordet ”Allah” betyder ”Gud” t.ex. och att vi talar om samma sak, Sverige är rätt sekulariserat.

Att jag gillar att avslöja bedragare visste och gillade hon!
Hajjah kikade på mig, och hennes assistent sa mig att hon visste så snart jag kom in i rummet att jag är en antroposof, och Hajjah sa mig att vi hade knappt fyrtiofem minuter, fredagar är egentligen sämsta dagen att komma, tusentals mejlar och vill komma! (Begreppet ”antroposofi” kommer från grekiskan  ”människa”och ”visdom”.)

– Jag har redan läst av energierna här, och ni är good people, men jag skulle vilja veta mer om er, och då bestämde damen, som är den här världens Silvia, att jag ska komma tillbaka i september, jag får bo där, kom och ät och drick på husets bekostnad, och lev med oss! Fyra, tio, hundra dagar!

Bilden till vänster på shejkens dotter har de tagit, inte jag, och förklaringen är enkel. Jag kan inte börja fotografera folk under en lunch då vi ska tala obesvärat, och jag kände att hon hade inte gillat om jag hade börjat hiva upp en smartphone.

En av de saker som skiljer oss ifrån detta folk är absolut respekt
Svenskar torde vara världens oartigaste folk alla kategorier, och rätt egotrippade. Hur som, vi bestämde att jag ska återkomma för att leva med dem.

Hon erbjöd mig att vara med ikväll klockan fem, då de skulle ha en ”kvinnlig ring”, men jag kände att det vore oerhört respektlöst att besöka ”Sheikh Nazim’s house” – Sufirnas högkvarter – och äta en lunch i fyrtiofem minuter samman med shejkens dotter, delta i en ring, och sen tro att jag vet något om dem eller kan producera texter om sufi-livet.

20140627_111142Det vore helgalet, varför dagens lunch slutade mycket, mycket lyckligt; jag får komma och gå som jag vill, jag har telefonnumret till husmor i gästhuset, hon var en strålande kvinna och katolik, och grundkänslan jag har är att det är många muslimer på just norra Cypern men de är spridda över hela världen varför man kan tänka sig att man hittar fler katoliker i andra länder.

Jag kommer nog ändå aldrig att komma denna enormt vänliga och gästfria kvinna nära, och det finns många frågor jag aldrig kommer att kunna ställa t.ex. ”Hur är det att ärva denna ”tro” du har fått efter din far? Hur är detOLYMPUS DIGITAL CAMERA att vara shejkens dotter?” Man gör nog inte som man vill då… eller, hon vet inget annat, och vill säkert inget annat, och har sitt eget universum som hon härskar över.

Chauffören, en muslimsk man, ombads efter det att jag hade gått in till lunchen att lämna huset, och vänta utanför, för idag var bara kvinnor tillåtna att vistas inne i detta enormt stora hus byggt under det Osmanska riket.

Husmor berättade att hon nästan varit i Sverige, hon hade korn på Finland, och jag sa henne att vi förstår inte finska, för de kommer ifrån Turkiet, det är egentligen samma folk som de på norra Cypern, och hon nickade ivrigt!
– Ja, ja, jag såg många där som såg ut precis som vi! Och så är det även med shejkens dotter. Hon ser ut som en svenska eller finska förutom sjalen som man bär för att respektera Gud. (Har inget med sex att göra.)

Jag ska absolut anta Hajjas inbjudan, och leva med dem nån vecka i slutet av september, absolut!

  • Slut på gammal text – men vi bestämde sen per brev att jag återvänder till palatset i 100 eller 1000 eller i 10 000 dagar om och när jag vill eller behöver.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Bli först med att kommentera

Kommentera