80-470 miljoner krigsbyten till Sverige och Europa

Skärmavbild kl

Skärmavbild kl

Jag återpostar en artikel skriven förra sommaren, och den är minst lika aktuell, om inte aktuellare nu, och den lär bli superaktuell inom tio år när de riktigt stora massorna ska flyttas upp, och vi provoceras ut.

Det låter givetvis helknasigt om man inte kan det brittiska imperiets historia för då är det genast logiskt, hemtamt och ”normalt”.

Film 4 visar varför man vill tömma Afrika, och den la jag till nu, och den  publicerades den 17 nov. 2018, och skälet är Grand Solar Minimum.

Vi har tidigare synat Anders Borgs uttalanden om att Afrika är framtiden.

Givetvis ska vi fortsätta att hålla koll på verkligheten och det brittiska imperiets försök att tömma Afrika, och delar av mellanöstern.

Publicerat den: 24 juli, 2018 @ 18:54

Jag gillar fakta, och dit räknas slutrapporten som avslöjar att det är krigsbyten man tar. Dafrikaet har aldrig varit en fråga om att hjälpa flyktingar.

Film 1 visar hur man skapar strömmen upp mot oss.

Film 2 hur de mottas.

Film 3 ger dig ett hum om handeln ser ut förmodligen med de som sagt nej till att åka upp.

 

Planerna är tydliga – läs själv EU:s dokument: eu-com-final-report-relocation-of-refugees

Skärmavbild klAtt 80 resp 470 miljoner får plats i Sverige hittar du bland tabellerna-typ excelblad.

lbPåståendet är korrekt. Det går bra att se själv i EU:s slutrapport om relokalisering av migranter och flyktingar från 2010. Totalt menar man att Europa kan ta emot 470 miljoner migranter från Mellanöstern och Nordafrika, synbarligen utan negativa konsekvenser.

Det är två NGO:s, globalist företag, Ramboll och Eurasylum som färdigställt rapporten för EU:s räkning.

Taktiken för hur man får folket att acceptera en sådan massinvasion, beskrivs naturligtvis också. Hur man gradvis ökar inflödet och skapar acceptans på olika sätt..

https://www.youtube.com/watch?v=vODYQx2NdpA&t=1s

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=P7lCbzHGnBQ&t=6s

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9813 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.