71 000 anklagelser; mord, förräderi, vapen- och droghandel, pedofili, m.m.

Maffian ska vara avsatt och har flugits till Gitmo på Kuba. I Sverige presenteras det som att Trump har stängt ner USA ungefär… Trump själv har sagt att ”stängningen” kan dra ut över ett år.

Följande sägs: Cirka 71 000 anklagelser mot maffian har lämnats in till federala domstolar över hela landet under den senaste månaden. Vi har tidigare sett massarresteringar  och domar. Militärdomstolar planeras att börja arbeta på Kuba.

Anklagelserna gäller allt ifrån mord, förräderi, uppror, vapen- och droghandel, pedofili, människohandel, forskningssvindel – med mera, och allt finansierat av de amerikanska skattebetalarnas dollar.

Vi får se om det är teater eller inte
Det visar sig. Västmedia tiger som muren vilket kan tyda på att detta är dagens sanning. Det har varit på gång länge, och en konsekvens hos oss kan vara att vi aldrig får någon regering innan det här är klart.

Mount har daglig koll.

Till vänster är ett exempel på hur svensk press beskriver det som händer, och vad jag vet har de tigit helt om de massarresteringar som gjorts tidigare där domare, poliser med flera har gripits.

Trump börjar tala vid 12.50, och det är det senaste talet jag hittar, och sen följer lite videos.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.