$ 5,977,350, hat och solar minimum

Insamlingen är framgångsrik… och vi får se hur det går, och hur mycket tid och mod svensk polis har. Det är en het potatis, antar jag. Om jag inte minns fel har Stefan L fördömt hur de stackars bokhandlarna behandlas. Men, nu har jag gjort vad jag ska och bör – lämnat över till rätt personer. Det är så vi gör här på ön…

Bedragarna gör gällande att hemska Kina stängt deras bokhandel, som har tre ägare där PEN-pristagaren är en av dem, och av politiska skäl.

Men det jag har fått fram är att den gick omkull för folk vill ha romantik. De sålde ”Hänt i veckan-material” och mycket sexskvaller, och det sistnämnda är förbjudet i alla länder i princip men givetvis inte hos oss.

Lyssnar man på dem noga, i de videor som finns, är det inte frågan om några intellektuella män utan mer lodisar.

I polisanmälan riktar jag också ljuset mot en svensk frilansare som jag tror är den som levererar sagorna in i huvudet på svenska journalister.

Senaste bravaden:  ”Nya uppgifter gällande Anna Lindstedt, den nu åtalade tidigare svenska ambassadören i Peking, rapporteras på bloggen InBeijing. Frilansjournalisten Jojje Olsson skriver bland annat att Lindstedt i media ofta beskrivs som ”ambitiös”, ”begåvad” och ”erfaren” medan flera av hans källor anser att ”livsfarlig narcissist” är en mer korrekt beskrivning.”

Jag studsade därför att man beskriver inte människor i personliga ordalag, eller ger dem psyk-diagnoser, vi gör. Jag har sökt på Anna L:s namn+begåvad, ambitiös osv. på kinesiska; och det är inte speciellt många träffar och ingen text talar om hur hon skulle vara. Man uttrycker sig inte så i Asien.

Vi får veta att de bakom sig har miljoner missnöjda ungefär… men den första insamlingsvädjan är upplagd på ett konto; flyingV som har 264 prenumeranter. Den videon har jag sett sen textad här och där. Och 264 prenumeranter, 263 utan mig, är ingen massrörelse direkt.

Bakom det Kinahat vi ser, eller önskan om att vi alla ska avsky Kina, tror jag ligger just skribenter, kulturfolk etc som blev blåsta av Mao, och de har hatat Kina sen dess.

De skulle aldrig åka dit, läser inte kinesisk press, och med stor sannolikhet känner de inga kineser, och de vet absolut ingenting om Kina för i så fall kände svensken till Kinas artificiella sol.

Hatet är privat, och de plockar sen andra Kinahatare intill sig och då är det som gjort att åka dit på bokhandlarna som riggat upp en story som får mig att ge dem en 6:a på en skala mellan 1-10. De är inte nämnbart begåvade, inte ens som kriminella. Lejonparten torde vara aktiva alk, som vanligt.

Känns som om jag har hittat en vettig förklaring varför Kina beskrivs som ett fattigt jordbruksland och varför svensken inte vet hur extremt tekniskt avancerade de är i verkligheten samt bysta med pengar. De köper upp hela länder… fattiglapparna och bönderna med träplogar.

När det gäller svenska skribenter är det en liten, liten, liten grupp som oftast umgås med varandra, och jag har hållit mig undan sen 1984. Vill du ha stipendier ska du nog vakta din tunga samt delta.

 

Jag såg att Amstrong ville ha 2038 som peak på solar minimum problemet och det kan nog stämma bra det. Däremot tror jag att han ser helt fel avseende att 65-100 miljoner skulle gå under pga den:

This will be also on track with the 11th interval of a 16-year cycle due in 2022. The most devasting will be 2038. We do show that the death toll can reach 65 million- 100 million if the solar minimum unfolds as expected.

De lär bli fler som man stängt in i Unger, Sverige, Kanada, halva USA…

Om Lena Holfve 18185 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.