3 månaders fängelse för hets mot folkgrupp

n e

Enligt 16 kap 8 § brottsbalken, är hets mot folkgrupp att uppsåtligen,
nordfronti uttalande eller i annat meddelande som sprids, hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

Påföljden är fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, böter.

Brottet omfattar inte ”en saklig och vederhäftig diskussion” och inte heller uttalanden som görs i den helt privata sfären.

Folk verkar ofta tro att man ”inte får säga vad man vill”
Så är det nu inte. Du får säga vad du vill hemma och i din krets. Du får föra en saklig och vederhäftig diskussion offentligt. Men du får inte kalla andra grupper kollektivt och offentligt för t.ex. ohyra.

tre

Hovrätten: ”Vart och ett av de åtalade uttalandena uttrycker, inte minst när de sätts in i sitt sammanhang, straffbar missaktning mot personer med muslimsk trosuppfattning.”

Åtalet omfattar åtta olika uttalanden under nio månader i en offentlig Facebookgrupp med runt 25 000 medlemmar. Hovrätten väger även in att uttalandena har fått stor spridning då många har delat och gillat inläggen.

Kränkande
o”Sett till sin helhet ger kommentarerna uttryck för att personer av muslimsk trosuppfattning och som har mörk hudfärg är ohyra och borde utrotas i Sverige”, skriver hovrätten i domen och fortsätter:

”Innehållet är dessutom i samtliga fall utformade på ett kränkande sätt. De uttrycker just sådan missaktning mot personer med muslimsk trosuppfattning som bestämmelsen om hets mot folkgrupp avser att träffa.”

Det är egentligen detta som döms:
olgligt
Män anses ha 60% maskulina energier och 40% feminina, och kvinnor har 40% maskulina och 60% feminina, och då energierna är negativa ser vi ut så här och jag lägger hela schemat längst ner.

n eOm du studerar de uppradade beteendena vet du ju precis (om du är svensk) hur denna individ låter i tvättstugan, vid mötet i hissen, då din katt eller hund har ansetts störa, i bilkön, på parkeringen, då dina barn ropat för högt eller vad jag får för typ av e-brev om nått inte passar.

Det är inte så att folk ramlar ner i källaren energimässigt bara en onsdag, och råkar ge sig på enbart människor med en annan tro än vår egen, för de står i allmänhet på dygnet runt och har gjort i årtal eftersom man numera sällan åtalar förtal, ärekränkning, egenmäktigt förfarande, osv.

Skulle du skriva ett brev och bjuda in personen till ett möte, ansikte mot ansikte, så ni får prata om problemen lär de ju inte komma.

Muslimerna, afrikanerna, japanerna, din hund, din bil, din matta på balkongen är enbart brottsalibin och de är alltid offer.

Du och de kan höja energin via maten, ta bort alkohol, vara noga med sömnen och om inte ramlar du ner i källaren:

Hela energischemat
manneshisjunde himlenOm du befinner dig högt uppe i energischemt, se nedan, så kör du inte elakheter, slänger inga hissdörrar i folks ansikten, jävlas inte med folk, osv och du kallar förmodligen inte hela grupper kollektivt och offentligt för ohyra. Manesh, till höger, som gjort en del av mina bokomslag t.ex…

Jag vill generellt inte säga att de inte kan skilja på sak och person eller att de inte förstår att precis alla eskimåer eller hinduer är si och så och att man rent faktamässigt inte kan bunta ihop folk av typen; alla män är djur.

Jag har suttit i rätten för länge för det, och vidhåller att de talar främst om sina brottsalibin
De flesta som begår brott skaffar sig brottsalibin illa kvickt. Han var dum… hon var dum… jag var full… en hade just tagit min p-plats…  det var för att jag fått kvarskatt…  min fru förstår mig inte…  min fru retar upp mig… min man hetsade mig att göra så… jag hade inga pengar… min bror var dum den dagen…

masculine feminine balance

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Men visst är det tragikomiskt att staten släpper in mängder av kriminella och ISsoldater som begår grova brott mott ex den åtalade kvinnan och sedan när hon faller ned i desperation och uttrycker sig kränkande så åtalas hon istället för den regering som inte tog ansvar för massmigrationen!
    Det du säger i artikeln håller jag helt med om men de flesta, åtminstone i detta land är inte upp till att agera på ett andligt korrekt sätt och behöver avprogrammeras från alla de lögner som spridits via statsmedia innan de kan förstå sakernas rätta tillstånd.

  2. Jo, den sidan ser jag också men i rätten sköter man mål efter mål som åklagarna lägger fram. Det är de ensamma som bestämmer vad som ska åtalas. De kan släppa 100 ISIS-soldater samtidigt som en rätt prövar fallet då du ev. stulit ett äpple av grannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.