Uppdat; 2019 handlade energimässigt om att växa upp som vuxen

energi

Det säger Dolly, och hon är klok hon. Jag ska snoka rätt på henne och besöka henne längre fram, och då ska ni få hänga med!

Jag köper det hon säger, dessutom
På en skala mellan 1 och 10, hur förtryckt upplever du henne som? Indiskorna ska ju vara det… men säg inte det till  dem därför att det skulle uppröra dem rätt djupt. Det är bullshit och propaganda.

Kolla in vad som händer dig den 26 december, när eclipsen inträffar, därför att det är ditt andliga jobb, kan vi nog kalla det, en fingervisning om det jobb du har att göra under 2020.

Nästa energidam, Joni Patry 51,6 tn prenumeranter, anser att eclipsen den 26:e avslöjar hemligheter, och hon är västerlänning som hämtat kunskaperna direkt ifrån Indien, och hon påstår inget annat heller.

Lady 3… hur förtryckt är hon då??? Komilla Sutton  14,3 tn prenumeranter, också hindu… Author: Nakshatra: Stars beyond the Zodiac, Personal Panchanga, The Essentials of Vedic Astrology, Lunar Nodes- Crisis and Redemption, Vedic Love Signs and Vedic Astrology. Books: https://komilla.com/books.html

Samtliga energimänniskor tycks vara rätt ense om att det kommer att gunga med start i slutet av december och in i januari, bra det, riv ner, bygg nytt! Sitt still i båten, och förlora inte din värdighet.

Men först förtjusande Dolly Manghat med 125 tn prenumeranter:

 

Om Lena Holfve 18099 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.