2019 drar allvaret igång

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.


Det stod klart för mig i början av 90-talet att hela samhällsapparaten, med media i spetsen, från dagis och uppåt, fostrade och formade en narcissistisk högkonsumerande generation. Den har senare kommit att kallas för ”Generation Ego” av en författare, bl.a. Man kan inte bygga en fascism utan varför det är begripligt.

Jag har gissat förr, i äldre bloggar, att 50% av dagens barn aldrig når vuxen ålder, och en läsare frågade för några år sen vad (fan) jag menade. Jag berättade då om en ung mamma som sa mig att hennes barn aldrig skulle behöva gråta någonsin, och att jag hade svarat iskallt att ”då blir barnet inte ens 15 år, hänger sig förmodligen redan som 13-åring”.

Klicka

Min provokation togs emot med ett; Va?!? 
– Visst, hon hänger sig då första pojkvännen gör slut om hon aldrig lärt sig tidigt vad sorg och förluster är, och hur man övervinner dem.

Du som är min läsare är varmt välkommen att fråga vilken svensk dagisfröken som helst, dagens föräldrar, skolans folk, fritids personal, skolkuratorer och psykologer, BUP:s folk – alla – om det är bra för barn att vara med om trauman och de kommer att säga förmodligen enstämmigt; ”O nej!!! Trauman är jättefarligt!”

Det är därför barn inte syns i lekparkerna längre för de kan slå sig där men denna vår tes är uppåt väggarna.

Jag fick själv en chock på 70-talet då en handledare jag hade, psykoanalytikern Monika von Sydow, fick mig att förstå att min generation var den som tog bort skampålen i skolan och sen dess har det utvecklats empatilösa psykopater som är superegon i långa banor.

Det är via skuld och skam empati utvecklas, och modern forskning visar precis samma sak.

Nu efter resor och vistelser i totalt 70-80 olika länder ser jag dessutom i vardagen att en majoritet av alla trossystem vi är födda in i – eller matade med – fungerar  inte.

De är påhittade ideologier utan verklighetsförankring, och det har gjort oss till det Tvärtomland vi är, och de är ohållbara och fungerar inte ens i en generation – än mindre i två.

 

Feminismen och sociologin är nog mest humbug av dem alla
Skandinavien har just fått två unga kvinnor brutalt mördade i Marocko. Jag säger inte att just dessa två klätt av sig och börjat kyssa varandra offentligt, därför att åtminstone en av dem hade en fd. pojkvän som har talat ut.

Jag säger att det är rätt vanligt runt Medelhavet för de HAR RÄTT till det
Spanien är först ut med nån ny turistskatt för att försöka bli av med dem den vägen. Många vägrar redan hyra ut till folk ifrån just Skandinavien.

Jag säger inte att just dessa två har supit skallen i bitar, och krupit omkring på alla fyra, för det finns inget som tyder på det då de var naturmänniskor enligt uppgift.

Jag säger att det är rätt vanligt runt Medelhavet för de HAR RÄTT till det, och eftersom det inte sällan är förbjudet i landet måste de DEMONSTRERA SINA RÄTTIGHETER.

Samma sak kallas i resten av världen för en total hänsynslöshet.

Läser man kommentarerna via Facebook är det endast tal om gärningsmännen, ISIS, etc.
Här på Cypern sägs att ISIS är inte inblandade, för en gång skull, i så fall. De utför den här typen av dåd över snart sagt hela klotet, och tusentals per vecka, vilket förklarar varför de /Muslim Brotherhood är förbjudna i alla normala länder, utom hos oss som lever i  en filterbubbla. I denna vår bubbla ingår det att anse att vi HAR RÄTT, som är ett alkoholistsymtom, till både det ena och det andra exempelvis gruppsamlag på stränderna och att öppet stötta ISIS som vår stat gör.

Hade de varit svenskor hade jag kallat dem för Schyman-offer
Sanningen är att två unga kvinnor ska inte åka alls till Marocko och tälta i naturen. Men, nu är de lärda att de HAR RÄTT att göra det. En massa äldre feminister har alltså bankat in ett alkoholissymtom i huvudet på de unga!
– Du HAR RÄTT till det!

Gå ut på motorvägen utan reflexer på natten…
Första gången jag var i Indien hade de tigerstängsel runt anläggningen men jag hade rätt att gå utanför staketen. Jag hade rätt att bada i floden; krokodilerna brukade hålla till två kilometer nedströms. Jag hade givetvis även rätt att gå ut på natten oaktat att samtliga livsfarliga ormar i Kerala jagar just om natten. Jag hade för övrigt rätt att åka upp till norra Kerala där strider förekom rätt frekvent. Det är också min rättighet att åka upp till Delhi och bege mig in i drogkvarteren. Men, eftersom jag fortfarande lever, förstår alla att jag inte gjorde det.

Mycket riktigt hörde jag, då jag återvände från Indien, att alla kvinnor är förtryckta där, för de är inte ute sent på kvällarna och alla skyndar hem vid skymningen. Det gäller även männen, som alltså också är ”förtryckta”, eftersom de håller sig inomhus nattetid som alla andra som inte är självmordskandidater.

De är uppväxta helt utan smärta
Skillnaden mellan de indiska unga ute på landet, som rusar in vid skymningen för att slippa bli ormföda, och de turister jag har sett ifrån vår kultur är att de som kommer ifrån oss väldigt ofta är individer som har levt i 25-30 år helt utan smärta eller faror. De har enorma krav på att få sina rättigheter tillgodosedda men de har aldrig skyldigheter, och händer nått är det nån annans fel, och gärna morsans.

De vet helt sonika inte vad smärta eller fara är, och det blir konsekvensen om man aldrig får leka på lekplatsen och slå sig samtidigt som man är marinerad i mantran av typen;

Du får absolut inte vara främlingsfientlig!
Videon nedan radar upp fall efter fall där västerlänningar åkt ut, för att inte bara anse att man absolut inte får var främlingsfientlig, utan också för visa upp den tesen i sina handlingar.

Filmen radar upp uteslutande tidigare mordoffer
Under den talar en CIA-man ut om att bakom alla dessa terrordåd ligger CIA, och det är väldigt mycket som talar för att det är så nu eftersom en gärningsmans id-kort hade tappats på mordplatsen… Det hela filmades, och man fick ut filmen fort, i ett område som knappast har wifi… FB spärrar den inte… Nio (!) personer har gripits mycket fort, och tre av dem ska ha hittats via övervakningskameror på nån busstation, och det tar normalt sett dagar och veckor att gå igenom filmer. Mördarna har postat bilder på ena tösens mammas FB-konto, som de ska ha klarat av att identifiera vem hon är…

Vi vet att CIA la ner miljoner på Balkan för att få igång det kriget
Filmen nedan kan också ses på ett helt annat sätt än vad som avsetts; unga som via Facebook talar om att de ska åka iväg solo, och vart, och CIA anses äga Facebook…  Social Media Is a Tool of the CIA. Seriously – CBS News. Det är därför du blir avstängd om du skriver illa om t.ex. folks religion i dessa områden. Inte för vad du har skrivit egentligen utan för att du ska hata dem så du backar ett ww3 lite senare.

 

Talar David Palmer, Kissinger och Bibeln om samma sak?
Från 40.47 i video tre nedan talar David Palmer om en ny energi som startar upp 2019, och han tror att den kommer att vara till år 2040-45, och en av de saker han säger är att de som inte är äkta och sig själva kommer inte att klara sig. Det skulle kunna förklara varför det lär finnas 20 000 böcker redan i ämnet ute i världen. ”Alla ska vara lika” håller alltså på att dö.

De fejkade kommer att känna av döden inne i sig bokstavligt, påstår David
Enda sättet att överleva är att vara sitt sanna jag. Adjö, falskhet, t.ex. Politiker får problem… manipulörer och bedragartyper får problem… ISIS-skådisar får problem… alla ryggradslösa får problem… smitare… lögnare, psyko-sociopater får problem för att inte tala om narcissister… och hycklarna… alla som skyddar ISIS-folk, osv.

David talar också om att uppdiktade ideologier och system vi ”ska” tro på, sociologin är ett exempel, kommer inte att hålla. Folk som lever i en falsk vibration kommer att slås ut, och det han verkligen säger sammantaget är att egoismen börjar dö ut.

Han talar om en gigantisk evolution live, mitt framför nosen på oss, och jag har varit inne förr på att vi måste se på döden och mord t.ex. på ett helt nytt sätt.

Jag har följt David i många år, och har aldrig hört honom nämna:
Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Ett påstått Kissingercitat; 
Yes, many people will die when the New World Order is established, but it will be a much better world for those who survive.

 

Klicka

Den citerade flyktingkvinnan förklarar
Hon säger att hon ser att svensken är olycklig, och saknar integritet, och du kan testa själv och surfa runt t.ex. på Facebook där det hatas maximalt just nu på grund av just morden i Marocko. De jobbar gratis åt ISIS, de registreras av Facebook och de sväljer bete efter bete.

Lär känna dig själv
Ett fåtal hade genomgått kursen ”Lär känna dig själv” då jag frågade om de ansåg att de hade blivit starkare, och samtliga svarade ja.

MEN de får nog smyga med den styrkan ett tag till för hos oss ska alla vara lika – en humbug-tes till, som lär falla framöver.

Men har David det minsta rätt, och det brukar han ha, är det enda förhållningssättet framöver att vara en äkta människa vilket stämmer med vad såväl Kissinger har sagt och skrivit och även med Harmageddontexten. (Jag betraktar honom som en stor krigsförbrytare samt USAs värsta rasist men väl värd att studera om man vill veta hur de tänker.)

 

En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka 

Du är utsatt för ett IQ-test

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Post-Schymantiden börjar 2019, och det är dags att återfå förståndet | | Författare Lena Holfve
  2. 2019 drar allvaret igång – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.