2017 fick vi en viktig ledtråd

ryss

En svensk kollega, som besökte mig igår, sa att nazisterna förlorade aldrig kriget, de flyttade till USA. Känns inte speciellt långsökt. Nått skit är det.

Man ska dock räkna med att alla ljuger och alla kör propaganda
Jag tror att det är livsfarligt att ”hålla på” nån och blint tro på t.ex. öst eller väst och man måste gå på handlingar och inte ord. Det känns också viktigt att till varje pris undvika hörsägen och själv lyssna på Trumps presskonferenser, Putins, Kinas ledares, osv.

I bästa fall är allt spel och man blåser en massa skattebetalare på stålar som går till krigsindustrin istället för till utbildning t.ex. och därför publicerar jag en video som kom år 2017 där det sades att Putin bett alla att skyndsamt rusta för krig. Alla blev jätterädda, patrioten vaknade i ryssen… och sen glömmer man snabbt bort det, och nu är det Trump som står på…


ryssland
Däremot har det alltid varit så att vi svenskar har varit totalt felunderrättade så ww1+2 kom som en blixt från en klar himmel. 19390901 – Per Albin Hansson: Tal i radio vid andra världskrigets utbrott – Svenska tal.

Under ww1 hade vi inga beredskapslager, och svensken svalt, och under ww2 hade vi skaffat oss det och klarade oss hyfsat, och nu har vi inga lager, igen…

Möjligt att det där fönstret mot omvärlden som ska vara stängt var det då också?

Vi har bevisligen haft en statsminister, Reinfeldt, som kläckte ur sig att ”Ryssland saknar förmåga att anfalla Sverige”, och ingen, inte en enda jounalist ifrågasatte det påståendet.

Häpnadsväckande!
Kolla en karta… hur stort Ryssland är… kolla historien hur många gånger de har förlorat ett krig. Jag blir inte nämnvärt förvånad om det kan ha varit så illa att hela journalistkåren faktiskt trodde honom.

Det kan vara så att man testar opinionen nu avseende Iran – ett krig mot dem är planerat
Om vi ska tro general Clark som läckt om det.

Vad jag kan se, kollat snabbt bara, så anser västmänniskan att det är jättebra att den starke ledaren Trump har agerat för att förhindra ett krig. Det går man alltså på.  Iran är ju vida kända som krigsdårar…

Jag lägger ut en video om reaktionerna i Iran, som är drabbade av detta ”jättebra”, och det är nog världens största bekymmer att västmänniskan gillar mord och våld. En miljard gör det, och denna miljard slurpar i sig videovåld, deckare, hårdporr och talar du med kvinnor anser de helt säkert att det är ”jättebra” eftersom alla kvinnor lider nått så fruktansvärt i länder som det jag befinner mig i. Tror de, och inget kan vara felaktigare än just det.

Idag såg jag nån rubrik om att ”min pappa hade mig i koppel som en hund”, och jag frågade ryssarna på fiket igår om det är lika illa i Moskva, och de nickade. Enorma mängder propaganda mot väst, EU och USA – så de läser väl in samma trams; Min pappa hade mig i koppel som en hund, säger den blonda tösen från New York…

Men, nu går vi mot separation:

Skärmavbild    kl

 

Exempel på hur ”svårt” vi kvinnor har det; Vi hade en våldtäkt på ön för några år sedan och gärningsmannen, en turk dvs en utlänning, var lös, det tog 10 timmar innan han greps, och en britt var våldtagen. Det tog femton minuter efter det att TV-nyheterna hade meddelat att han var ute nånstans innan en handyman sa till mig, jag satt på terrassen, att han ville in och kolla alla mina fönster och dörrar. Visst, kliv in du…

Killen greps sen, visade sig vara en 30-årig älskare till en 58-årig rik brittisk kvinna, och jag vet inte hur det gick med det där sen men hon får inte ta hit 30-åriga turkiska pojkar, och stoppa in dem hemma, hon får söka sig till gigoloklubbarna, och har inte han haft ett jobb med egen lön på ön så ligger hon risigt till om hon försörjt honom, köpt sex,  eftersom privat-prostitution och dolt slaveri är totalförbjudet.

Vi är 9% av jordens befolkning men kallar alla andra för ”minoriteter”, det säger en del… Vi får se vad Svensson säger då det står klart att hela världen slutligen stänger av vårt Internet, och skapar egna… Ska vi gissa??
-De har ingen yttrandefrihet!!!

November 2017, och denna nyhet fick mängder med ryssar att flytta hem till Ryssland ifrån TRNC, blev som en strid ström…

 

Tage Danielsson hade verkligen huvud

 

Hundratusentals sorgklädda människor…

Senaste dårnytt:

Trump says US ready to strike 52 Iranian sites if Tehran attacks

President Trump has warned the US is ”targeting” 52 Iranian sites and will strike ”very fast and very hard” if Tehran attacks Americans or US assets.

The president’s remarks followed the US assassination of Qasem Soleimani, a top Iranian general, in a drone strike.

Soleimani’s killing was a major escalation between the two nations, and Iran vowed to take ”severe revenge”.

Writing on Twitter, Mr Trump accused Iran of ”talking very boldly about targeting certain USA assets”.

He said the US had identified 52 Iranian sites, some ”at a very high level & important to Iran & the Iranian culture”, and warned they would be ”HIT VERY FAST AND HARD” if Tehran struck at the US.

The president said the targets represented 52 Americans who were held hostage in Iran for more than a year from late 1979 after they were taken from the US embassy in Tehran.

Shortly after the president’s tweets were posted, the website of a US government agency appeared to have been hacked by a group calling itself ”Iran Cyber Security Group Hackers”. A message on the American Federal Depository Library Programme site read: ”This is a message from the Islamic Republic of Iran.

”We will not stop supporting our friends in the region: the oppressed people of Palestine, the oppressed people of Yemen, the people and the Syrian government, the people and government of Iraq, the oppressed people of Bahrain, the true Mujahideen resistance in Lebanon and Palestine, [they] will always be supported by us.”

The web page contained a doctored image of President Trump, depicting him being hit in the face and bleeding at the mouth. ”This is only small part of Iran’s cyber ability!” read text on the site.

 

Arkitekternas barn och barnbarn står på nu?

 

Om Lena Holfve 18098 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Eric John Phelps i boken ”Vatikanska Lönnmördare” har utrett frågan:

    I Amerika låg riddarna med deras byrå för strategiska tjänster (OSS), som senare blev Centrala underrättelsetjänsten (CIA), bakom Pentagons ”Operation Paperclip,” (offentligt exponerad 1984) som flyttade jesuitgeneralens tredje rike över Atlanten. Efter andra världskriget, hjälptes i hemlighet över tvåtusen toppnazister och forskare olagligt in i USA, inklusive SS-major Werner von Braun. Många placerades på den som ”Area 51” kända topphemliga militäranläggningen i Tonopah, Nevada. Fullkomnandet av nazisternas anti- gravitationsflygplan (flygande tefat tillverkade av Pyrex med en speglad yta från Corning Incorporated, General Electric Company och Lockheed Martin, vilka alla tre företag är företrädda i ärkebiskopen av New Yorks Utrikespolitiska råd) skulle äga rum där, bland annan hemlig, ljus-elektromagnetisk teknik. ”Operation Paperclip” övervakades av Amerikas mäktigaste riddare av Malta och CFR-ledare, J. Peter Grace, d.y. Grace lydde under jesuitutbildade ärkebiskop Francis kardinal Spellman, som det amerikanska högkvarteret för riddarna var och är ”maktboningen” i New York. Dessutom, byggdes ordens SR-71 ”Blackbird” för dolda syften i påvens kalla krig precis som det senaste
    stealth-bombplanet, som var avsett att bli ett viktigt vapen i den svarte påvens korståg mot islam utlovat mot oss amerikaner under minst de senaste tre decennierna.

  2. Här ett utdrag om Hitler ur ovanstående bok:

    (Käre sanningssökare, varför bannlyste inte påvlige caesar Pius XII Adolf Hitler som påvlige caesar Pius IX bannlyste Viktor Emanuel II? Enkelt. Hitler upprätthöll påvens onda världsliga makt, men Emmanuel krossade den. Dessutom gavs Hitler, liksom Surratt, äran av ”en högtidlig själamässa” efter sin ”död.” Och till yttermera visso, beordrade Adolf kardinal Bertram, ärkebiskop av Berlin, efter att ha hört om Hitlers låtsade död, alla kyrkoherdar i hans ärkestift

    ”. . . ”att hålla en högtidlig själamässa till minne av führern och alla andra medlemmar i den nazistiska krigsmakten som har stupat i kampen för vårt tyska fosterland . . . och för den katolska kyrkan i Tyskland.’ ” [Oj!!] {14} [Kursivering tillagd])

    Hitler och Franco gör den romerska nazistiska/fascistiska hälsningen efter att ha krossat Spanien. Den 27 april 1945, skulle Hitler anlända i Barcelona efter att ha flytt från Berlin. Franco skulle skydda påvens führer fram till Hitlers avresa från hamnen till Argentina.

  3. SR-71 och U-2 var konstruerade under ledning av svenskamerikanske flygplanskonstruktören Clarence Johnson vars föräldrar kom från Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.