Uppdat; Lamotte svarar; 2-3 miljoner svenskar är lite vilseledda eftersom även SVR hängt på

Jag har ifrågasatt historien, också inför Lamotte, och som svarar att fogden sålde lägenheten och tog pengarna. Det har sagts att Hansson missade en hyra, och de har utmätt en lägenhet de säljer för över miljonen, som köptes in för ett väsentligt lägre belopp några år tidigare, och det tyder på att skulden var större än en missad hyra.

Jag ska begära ut handlingarna på måndag.

Skärmavbild kl

Tidigare publicerat:

Skärmavbild klRolf är en herre som är född den 17 oktober 1932. Han flyttade för 3 veckor sedan (den 22 januari 2020). Han bodde tidigare ensam, åtminstone fanns inga fler personer i hushållet som är äldre än 15 år.

Han har åtalats rätt nyligen och en dom har fallit 2019-12-18   avseende ringa stöld; Mål nr: B 3239-19, Trelleborgs TR. Hansson har i polisförhör som hållits med honom under förundersökningen erkänt gärningen, enligt domen.

En bloggare, bland hundratals skribenter som tagit i ärendet, skriver:
”Han har jobbat och betalat skatt hela sitt vuxna liv, men riskerar nu att få leva sina sista dagar som hemlös i Sverige, eftersom kommunen vägrar hjälpa honom med det. Rolf enda önskan är en etta med kokvrå eller plats på ett äldreboende . Men trelleborgskommun kan inte hjälpa Rolf .

Han vräktes från sin lägenhet pga han missat betala hyran. Jag blir så förbannad så jag skakar…”

Skärmavbild kl

 

Hansson flyttade till Bryggaregatan 11 N lgh 1202 i Trelleborg  då han tycks ha bott i en villa  som såldes i januari 2016 som är värderad nu till 4 miljoner.

Han var delägare i ett HB registrerat på den gamla adressen, och som avregistrerades 2016-08-26. Branscher: Hästar, hästsport och som ägde kapplöpare.

 

Skärmavbild klDet ser ut som om bostadsrätten han bott i under tre år såldes den 9 december.

 

Skärmavbild kl

Den köptes in för 695 000:-, och såldes för 1 075 000:-  tre år senare

Skärmavbild kl

filterbubbla
Illustration: Mats Lugnet

Enligt Lamottes FB-inlägg erbjöd kommunen boende bland kriminella så uppgiften att de inte hjälpt mannen stämmer inte riktigt eftersom de har anvisat bostad, och han räknas till den gruppen eftersom det finns en färsk dom avseende stöld.

SD nappade, och har hjälpt Rolf, enligt SVR, som inte har kollat någonting alls?

När varken MSM eller alt-media faktagranskar påståenden hamnar vi där Sverige är sedan länge; i en filterbubbla.

”HJÄLP ROLF FÅ ETT BOENDE! Rolf Hansson i Trelleborg är nästan 90 år och lever dygnet runt i sin bil. Han har jobbat och betalat skatt hela sitt vuxna liv, men riskerar nu att få leva sina sista dagar som hemlös i Sverige, eftersom kommunen vägrar hjälpa honom med bostad eller äldreboende. Titta på det här reportaget och dela sedan så mycket det går. Tillsammans kan vi sätta press på de ansvariga så att Rolf slipper leva sina sista år på en parkeringsplats i Trelleborg. Representanten från kommunen som intervjuas i reportaget är enhetschefen Eleonore Schlyter.

Källor: Hitta.se, Booli, Trelleborgs Tingsrätt, Merinfo, Ratsit

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.