1968 går igen, och det är samma energier i detta skifte, men en annan förutsättning

Under dagens video, som konstaterar  likheterna mellan 2020 och 1968,  lägger jag ut två om början på det förra skiftet 1968, och det finns många fler. Energifolk har också sagt sen 2010 ungefär att 2020 har exakt samma energier som 1968 då vi hade det förra paradigmskiftet. Man ser efteråt att det var ett skifte, en revolution. Det ser man inte då man är mitt i ett skifte. Backspegeln krävs.

Det jag ofta känner är att det förra skiftet tog i ”för mycket”, och det nuvarande skiftet handlar om att balansera det. Få som tror på tokfeminism numera, som ett exempel.

Om vi ser på det hela som en stor gigantisk havsvåg så är vi precis där vågen börjar resa sig upp ur havet nu, och som alla vet åker precis allt med – varesig man vill eller inte – om det kommer en kraftig våg.

Skillnaden nu är att upprorsmakarna – om de nu är q-folk – är i verkligheten hatade av ledaren. Vi måste gå tillbaks till Hitler, Lenin, Stalins, Maos tid för att hitta den situationen.

Ledarna under revolten 1968 avskydde inte fotfolket, tvärtom, men de blev sen byråkrater, de köptes upp. 

https://www.youtube.com/watch?v=3HLDP8w1WdU

 

Om Lena Holfve 18187 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.