1960 drog feminismen igång till tonerna av ljuv musik

feminism

Rachel Maddow Yearbook Then Now FeminismVi fick lära oss att män ligger med kvinnor, och drar sen iväg, så det blir till att hitta en ny karl, se video 1. Det är förmodligen den här vägen man också fått västmänniskan att sexualisera precis allting vilket ingår då en fascism byggs.

Musiken nedan är feminismens startskott, en av dem. Då förstår du mina tidiga ord; ”Feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män.”

feminist eVideo 2 är lektionen som går ut på att du är en Lady om du inte behöver en man.

Eftersom män behövs fick vi bli det själva med påföljd att idag har vi i Sverige ett överskott av maskulin energi som är helt outstanding, och den feminina energin är i princip helt förtryckt. Finns ingen mer förtryckt kvinna än svenskan.

Skärmavbild klTill vänster har du en och samma kvinna; arg svensk tant kontra lösgjorda feminina energier via indiska metoder. Det skiljer fyra månader mellan bilderna.

Man ser folk skriva att vi har ett omänskligt samhälle, och så blir det om du raderar feminin energi.

fem mask energiKänslig byts ut mot okänslig och likgiltig, intuition byts ut mot propagandaoffer, förstående byts ut mot gapande och bråkande, medkännande byts ut mot i många fall ren egoism, ömhet byts ut mot sexdrift och sympati byts ut mot aggressivitet.

När du har feminiserat männen färdigt byts deras energi ut; beskyddande blir utsätt! Styrka blir svaghet. Initiativförmåga blir handlingsförlamning. Service blir; det kan du göra själv. Närvaro blir frånvaro. Resursrik blir fattigdom.

Steg 2 är att de blir helt oförmögna att fostra trygga barn, och steg 3 tycks vara att kvinnor blir just galna, och män än mer ansvarslösa, och sen pajar hela systemet ihop, och vi får börja bygga nytt ifrån den ruinen.

Jag sa också tidigt; ”Feminismen blir vår död”. Ibland tror jag att det kommer ta åtta generationer att styra upp detta vansinne, och ibland tror jag att jag kommer få rätt; beteendeutrotning grande.

feminister

nymaskulin

Om Lena Holfve 18098 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.