1944 startade NWO; 75 år sedan

Skärmavbild    kl

Jag känner för lite brainstorming så här fredagen den 13:e.

Det finns människor som tror att NWO är nån form av konspirationsteori men video 3 talar sitt eget språk.

Skärmavbild    klKortleken lluminati är skapad av Steve Jackson Games (SJG), inspirerad av en bok som kom 1975, The Illuminatus! Trilogy, av Robert Anton Wilson och Robert Shea.

Det märkliga med den är att vi känner igen en hel rad kort, som redan har spelats ut, och att eliten förefaller vilja skapa rädsla för att sänka våra frekvenser och öka alkoholkonsumtionen?

Medan väst får se kort efter kort spelas ut har den tredje världen, de länder Brittiska imperiet plundrade, rest sig, och jag tror inte att västledarna medvetet lurar oss avseende Afrika och Asien.

De förstår inte själva att det sitter kineser idag och tillverkar artificiella solar eller att Kerala i Indien skapat världens första solcellsdrivna flygplats.

Skärmavbild    kl
Vilket var helt uppåt väggarna fel

De ”vet” att afrikaner med flera är ”stackare”, stackars barn!!!, och jag har själv aldrig träffat MW, men väl hennes första pojkvän.
-Margot har alltid lekt och kommer alltid att leka.

Debatterande UD
Söder, kabinettssekreteraren och UD:s presschef länge, har jag koll på avseende de egenskaper som är medfödda.


Många har sagt länge att UD är en lekstuga
as
De blir det när de stormar ut och bråkar om att kvinnorna i Saudi t.ex. inte fick köra bil när de i verkligheten flyger i allmänhet.

Nån på UD som sett Saudis karta?
Förstår att  man inte kör bil i öknen, och är nu kamelen utfasad återstår små privata flygplan eller helikoptrar.

Men det finns kvinnor som har briljanta hjärnor, och en är Spectre, även om jag nog betraktar henne som galen. Hon säger, och har sagt många gånger, att det hon håller på med är att rädda Europa.

Det har fått stora delar av nätets befolkning att gå i taket
Jag ska försöka sätta mig in i vad det är hon säger och vill, och videon nedan har jag kollat två gånger.

Nånstans säger hon så här:
-Det måste upp smarta asiater och afrikaner om Europa ska överleva – underförstått för själva har ni bara sådana som MW och AS dvs helt faktabefriade människor, befriade från allt vad kunskap heter, men de är duktiga på att debattera samt gissningsvis 250 miljoner mögelförgiftade som inte KAN tänka, kan man inte.

Skärmavbild    klDET hör inte folket på nätet för de är lärda att asiater och afrikaner är analfabeter, tigger mat, svälter, bor på stampade jordgolv så de hör att det ska komma en massa fattiga människor och ta vår välfärd. En stat med egen valuta kan aldrig bli pank!

Men Spectre verkar inte känna till solar minimumproblemet, eller det faktum att Soros gör vad han kan för att få varje snedseglare på hela klotet att åka upp, och att vi själva utvisar ingenjörer och behåller mördare. Eller att vi provoceras ut.

Spectre verkar heller inte känna till att MW och AS jobbat hårt för att hjälpa Muslim Brotherhoodfolk upp, och som alltså får vara där uppe – får de inte här där jag befinner mig.

Skärmavbild    klDet blir inte mindre rörigt om jag påpekar att de som var emot kvinnlig rösträtt på 20-talet beskrev nästan i detalj hur det skulle bli, och som det har blivit, därför att kvinnor pratar om problem – eller som SÄK-chefen sagt här:
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem

Vad de inte visste då var att det var planerat förmodligen för att skapa  den ”feministiska” pratkulturen samtidigt som män skulle feminiseras.


Vi ska vara lite observanta på vad kristna säger att NWO går igenom, därför att det är Guds plan, det blir en världsregering, en valuta, etc och sen samlas alla världens korrupta ledare på ett och samma ställe; Jerusalem? Där förintas de, rakt upp och ner, över en natt. Bomb i huvudet? Sen får vi 1000 år av manna och honung. På tiden!

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Vi ska också minnas vad författaren till boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” skrev, då han räknat på väst, att det ser ut som om hela Imperiet bara försvinner som över en natt och han gissade på ett gigantiskt stort självmord bland västs ledare.

Barbara Spectre Is Back – för att på sikt dra dem till Jerusalem???

Skärmavbild    kl

Replacement activist and former head of Paideia, Barbara Spectre resurface in Israel for a conference called ”Our Common Destiny” together with Jacob Rothschild and Israel’s president, in an effort to ”achieve a unified vision for global Jewry.” What exactly is this event about and why do they invite a hateful individual like Barbara Spectre?

Det jag hör ifrån judar i TRNC är att det vräker ut judar från Israel.

Jewish life grows in North Cyprus – Jewish World – Jerusalem …
Russian immigrants leaving Israel, discouraged by conversion …
Judar från Marocko har i princip återvänt

Websidan

The_Concept_of_Community_of_Common_Destiny_in_Ch

https://www.youtube.com/watch?v=xDsWg5zpOsA

 

How the New World Order was made
BRUSSELS – The year is 1944, and the end of World War II is in sight. The Soviets and Americans are racing to capture Berlin, and the Cold War is already beginning to take shape. Europe was either going to come under Soviet occupation or become a vassal of the United States. In a small American town called Bretton Woods, 730 representatives from 44 countries negotiated a new set of rules, procedures and regulations to craft a new monetary system. For Washington, this was a historic opportunity to claim the mantle of leadership and design a world order.

 

Om Lena Holfve 18238 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

10 kommentarer

  1. Det jag ogillar hos Barbara Spectre är att hon påstår att Europa inte är multikulturellt och att vi måste bli det med hjälp av zionismen. Hon pratar inget om kunskap utan ser sig själv och sina gelikar som högre stående varelser som ska härska över alla. Hon har inget mandat att pådyvla denna multikulti på någon öht. Pratade hon om kunskapsutbyte vore det en helt annan femma, men hon är en utpräglad zionist som älskar NWO

  2. Jepp, det är nog vad jag ser också, men jag vill fatta exakt hur människan tänker. Hon ingår ju i Rothschildligan.

  3. Som jag ser det så är hon ”grovjobbaren” som startar upp saker för att folk ska reagera och tappa fokus på kärnfrågan. Hon är ett språkrör för zionisternas bygge och om man ser bakom hennes ord så ser man NWO. Frågan är bara vad hon får ut av detta. Hon är ju bara ett verktyg.

  4. Mycket intressant film. Jag håller med honom eftersom han har ett konsekvenstänk som jag gillar. Synd att film nr 2 inte fanns i listan.

  5. Det var Ingrid C som gjorde scoppet för nåt år sedan om att dom 40 miljoner som regeringen gett till hennes institut Padeia i verkligheten handlade om ren utpressning. Fick hon inte pengarna skulle hon kontakta internationella medier och utmåla Sverige som världens mest antisemitiska land. Den kvinnan är nog intge bara galen. Hon är ond. Syns på ögonen att hon är en fanatisker. Förmodligen besatt av demoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.