Kristallklart

medberoende

Videon startar där denna psykopat besvarar frågan, Ska vi ta fram vårt inre lejon?, och under kommer mitt svar:

Kungen är inte chef för armén längre, det är statsministern, som också är chef för SÄPO numera, och lagen som gick ut på att svensk militär inte får skjuta på svenska medborgare är upphävd av s, så visst, ta fram lejonet i dig…

Den dag jag skriver att du ska strida på barrikaderna så betyder det i klartext att jag vill att du ska döda andra människor, de som inte har samma åsikter som jag själv. Det sas också; strida för våra åsikter, för vår sanning.

Publiken ökat ständigt, nu 13 700 lealösa, ge ladyn tio år till så kommer kanalen vara tio eller femtio gånger större, säg 200 000, och 2% kommer göra som hon säger, hon skapar nu en armé, en dödspatrull, om slutligen 4 000 individer den dag hon trycker på knappen.

Mycket snack om andlighet och kärlek, denna individ är helt iskall i ögonen, och började med att bygga en kanal för psykiskt svaga, delade ut ät-rätt-råd och inte minst till Utmattningsskolans medlemmar.

Det är ur den gruppen – många medberoende – det främst lär skapas en dödspatrull, och ikväll räknade jag ut att de övriga är till för att övertyga de 4000 om att hon är Jesus själv, och mycket, mycket kärleksfull.

Medberoendet slutar alltid i mord eller självmord, om man inte får stopp på det, och obs att jag är solo om att skriva det, men andra ämnesförfattare, som skrivit böcker om medberoende, har inte min domstolserfarenhet så de har aldrig sett typiska medberoende-mord. Symptom medberoende

Svenskan – som besökte mig för två månader sen ? –  är granne, barndomsvän, skolkamrat, och hon svär på att ingen, absolut ingen, har varit inne i huset, inga vänner, inga bekanta, inga besök, nånsin, och videon börjar i princip med;
-Välkommen in i stugan.. vänner… alla 13, 700…

De som lättast lockas in i såna här dödssekter är ensamma människor, som via sekten får en illusions gemenskap. Jag kräks.

De lär ta hand om lejonen

https://youtu.be/KsiHFLEovH8

 

Om Lena Holfve 18240 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.