En fransk bedragare


En bekant gav mig en video som ligger på Rumble, vi ska då tro att den är så extremt sann så YouTube skulle delita den direkt. Den ligger på YT, se video 2, men de bör ta ner den.

Det finns en Philippe Argillier till, se video 3, se bild till höger, och det är nog inte ens samme man, och den i video 3 torde vara den äkta, och han säger sig vara son till Charles Argillier. En tidigare vald representant för staden Nice och löjtnant, men lokal befälhavare för de fria franska styrkorna, en grupp motståndsmän som var aktiva under andra världskriget.

Rådhuset i Nice har inte kunnat bekräfta att han är son till den berömde hjälten så mannen i video 3 är nog också falsk. Det finns en öppen bok om motståndsmannen online som dessa bedragare inte ens haft vett att försöka använda…

Ett skäl till att jag blir snudd irriterad på dem alla beror på att jag anser att de är bedragare på nivån 3-4 av 10. De är nått så vanvettigt klantiga, men kan väl vara det för ingen kollar nått.

Hur som helst, så kan inte jag tillräckligt med franska, kollar därför inte mer än så här, och det är vad MSM också gör då ”sonen till Charles Argillier” dyker upp med fantastiska påståenden…  Han är för ung dessutom för att vara det, tror jag. Den här typen av agenter klarar aldrig personkontrollen, som nyhetsbyråer ska göra, och alt-media folket kollar aldrig nått.

Philippe Argillier har kopplingar i video 3 till de gula västarna som torde vara den grupp i Frankrike som ska störta regeringen där, fascismen är ju en enpartistat.

Innan ska man piska upp hatet mot dom, dom rika, eftersom fascismen inte tål varesig rika eller entreprenörer, de ska hängas lite längre fram, och så förstatligar vi det vi vill ha kvar.

”Allt inom staten, inget utanför staten, inget emot staten.”

Genom att lyssna på ”Philippe Argillier” i video 1+2 hör man vad de är ute efter att framkalla men när folk väl fattar är det för sent.

https://youtu.be/KGd4rkUTVa0

https://youtu.be/pGSlCDF1EI4

Om Lena Holfve 18238 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.