12:e plats på stora bestsellerlistan, och ännu en återställd!

”Utmattad” travar på ute i bokhandeln, och jag tänkte berätta hur fortsättningen ska bli.

”UMS” betyder Utmattningssyndrom i Sverige idag men jag tänkte att UMS ska betyda Utmattningsskolan inom fem år, för vi ska utrota den diagnosen är mitt huvudsyfte, och byta ut den mot ett femtiotal; twar, borrelia, kopparförgiftning, parasiter, hormonrubbningar, uranförgifning, mögelförgiftad, osv. Jag vill alltså kidnappa förkortningen.

Läget just nu är det att man anser att tillståndet är psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat varför man sätter in arbetsplatsbyten, årslånga sjukskrivningar, KBT, psykofarmaka, psykutredningar. Trots att svenska forskare har meddelat att ingen har blivit frisk fortsätter man i samma anda.

Vi är nu 1988 individer i skolan
Alla som har börjat leta, vilket vi gör i kurs 3, har hittat sina förgiftningsrötter.

Igår hade vi en som nyss opererat bort roten:

Det första som händer de som möter mig via en databas, lektionstexter och via alla våra FB-grupper är tanken att det inte är psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat.

När vi startade hade vi bara min historia, och nu har vi tusentals
De nya läser andras berättelser och så sitter de hemma och tänker! Går igenom allt! När blev jag sjuk? Hade jag fört in nåt nytt då? De letar och letar och får hjälp av labb i USA och Tyskland.

Så en dag kom en av medlemmarna på det här…  och fick en massa, massa länkar av mig för att plugga:

Essure Coils Problems & Symptoms – Sarah’s Story | CIGC

Essure Birth Control – Complications & FDA Black Box Warning

Medlemmen kände igen alltsammans, och har sen snirklat sig fram och är nu opererad!
En mindre ”utmattad” i Sverige!

De börjar bli rätt många nu som är återställda därför att de har eliminerat sina förgiftningsrötter.

Jag kommer att producera hela skolan i bokform vartefter men vi ska också skriva antologier för jag vill att levande människor berättar själva:

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)