Uppdat: Läsare om The Terrain theory

Hej.
Finns mkt text å videor.
Plocka nån video ( light version) fr följande sajt. Den du la ut var rätt kass 🙂
//Glenn

https://yummy.doctor/video-category/terrain-vs-germ/


 

lbHej. Detta har varit ute tidigt på nätet men definitivt underrapporterats. Intressant är att tex läsa om ” Terrain theory” – som ger en annan bild om virus ( aktiva proteiner) och dess funktion i kroppen – att dessa INTE kan smitta utanför kroppen.  Tycker man sistnämnda teori är trovärdig ( har läst ett antal timmar ) så återstår ändå ett antal frågetecken om vad som händer å sker. Ingen rök utan eld. Den som lever får se.


Vi befinner oss mitt i ett paradigmskifte, och en del av det vi kan kalla för ”brain storming” överlever sen skiftet och blir det nya. Men samtidigt pågår ett fascistbygge.

Just nu känns det rätt klarlagt i mitt huvud att förkylningar kan vi få på två sätt; en virusförkylning eller en bakteriell, och den sistnämnda ger gult snor och virusvarianten glasklart snor samt att jag blir förkyld om jag vistas nära en som redan är det, om mitt immunförsvar inte är tillräckligt starkt.

 

 

Om Lena Holfve 18238 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det var en bitter strid mellan Pasteur, Germ och Antoine Bechamp, Terrain
    Bechamp kom fram till att den inre miljön var avgörande, för hur en infektion utvecklades. Starkt immunförsvar klarar av infektioner.
    Pasteur hävdade att yttre faktorer som bakterier osv var avgörande.
    Pasteur erkände på dödsbädden att Bechamp hade rätt.

    http://arizonaenergy.org/BodyEnergy/antoine_bechamp.htm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.