Psykopatpartiet: 1200 dollar per man, med ena handen, och med den andra…

Skärmavbild    kl


fascismNu börjar två saker; muta rätt grupper, och undanröja rätt grupper, och de sistnämnda är i princip de som frekvent har kommenterat Alex Jones alla videor.

Den kontrollerade oppositionen är en åsiktsregistrering i långa stycken, och de som figurerar i Jones kommentarfält är höger, och högerextrema, på riktigt, och som tror att de talade med/till en annan som är höger. Fascism är vänster, en socialism på steroider.

Domstolsförhandlingar kan vi glömma, folk bara försvinner, och har gjort ett bra tag i USA, enligt vänner till mig som bor där.

Officiellt avlidna pga virus, och de förstod inte allvaret då Trump beställde mord på iraniern med sällskap.
Då har man sprängt det jag kallar för mordgränsen – dammluckan – sen öppnas skyfallet.
-Han hotade oss!!
-Okej, okej bra att du mördade honom då…

Jag är avrådd ifrån att åka dit sen år 2012 ungefär just för att folk bara försvinner. Det finns skäl till att fascismen aldrig kan röstas fram.

Här försvinner folk hela tiden’ | Aftonbladet 2013

https://www.youtube.com/watch?v=O2t6qD0ExSQ

https://www.youtube.com/watch?v=yGmeeobFgRs

 

https://www.youtube.com/watch?v=iwEFU6lOWm8

Om Lena Holfve 18172 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.