Invandrare lär aldrig ”integreras”, med mera…

Jag läser ”Folksjäl – som en filterbubbla”. Det är väldigt roligt att skriva om en bok på det sätt jag nu har gjort; i etapper. Den lär nog rätt otippat bli årets viktigaste bok för mig därför att den klär in egna känslor, aningar, funderingar och förnimmelser i ord. Det är också en författares ena uppgift.

Många av mina läsare funderar på att lämna landet och de som gör det kan ha en ovärderlig nytta av boken när man väger för och emot.

Det är ju så att om man som svensk flyttar på sig ”försvinner” mycket av folksjälen i en själv och med automatik just för att man har flyttat på sig från en energi till en helt annan.

Man påverkas givetvis varje minut om man befinner sig på ett ställe där blomsterhandlarens tydliga lås på dörren är två rosa rosetter om man kommer ifrån ett land där du måste kedja fast utemöblerna för att inte bli av med dem.

Politikerna vet f.n. inte vad verkligt ansvar är och hur man ens gör för att anknyta till den väntande Vision som krävs för att kunna börja bygga den postkapitalistiska plattform som kommer att efterfrågas när Paradigmskiftet kommer och världens Nya Ledare frågar lilla Sverige vad de gjort för att ansluta sig. Ska vi då stå och vifta med vårt gulnade medlemskort till NATO, då har vi fullständigt missat tåget.

[…]

Det är typiskt att medierna av och till konstaterar hur nysvenskar tenderar att förbli ointegrerade i det svenska samhället, att högutbildade ger upp och lämnar landet inför den svenska arbetsmarknadens bottenlöst inkompetenta rekryteringsförfaranden, med flera exempel. Nationens folksjäl inkrupen i sitt fjärdehus privata vill helt enkelt inte ha med omvärlden att göra och invandrarna märker direkt det här nationaldraget. Däremot reser svenskarna som sagt gärna utomlands. Sådana här motsägelser är vanliga i en människa och även i en nationell psykologi.

Klicka, ur tidningen Hälsofrihet

Så är det, klockrent
Det Folksjäls författare skriver om oss instämmer jag i, och jag förundras  dagligen över att det är så, och nu när jag såg denna text bestämde jag mig för att helt sluta förundras. Folksjäls författare Siwert Erik Aldenryd ska ha ett stort tack för nu är min förvirring som bortblåst! Ingen mer energi ska slösas på sånt!

Min egen UMS-metod presenteras i en stor artikel, med ett viktigt recept, i november i Tidningen Hälsa och då tror jag att metoden blir ”svensk”. Den blir svensk-etablerad när de lottar ut fem böcker.

Klicka

Svenskarna kommer att skaffa sig nya tänder via implantat i hundra år till medan resten av världen får dem via stamceller.

När mina UMS-böcker skulle ut sa de stora förlagen att de ansåg att mitt arbete var fantastiskt men det måste backas av svenska studier.

NU kan man hävda en massa saker om rödbetsjuice, som är känt sen minst 6000 år, men inte igår, och det är givet att det blev ett internationellt bokförlag, Egmont, som kontaktade mig, och som nu börjat ge ut Holfve.

Skälet till att man nu måste sluta plåga tio-hundratusentals stackars svenskor beror på att Karolinska har knökefullt med asiatiska läkare som kommit in och sagt:
– Men snälla rara, vadå psykiskt och hysteriskt, det är ju för Guds skull en inflammation i hjärnan…

Jag läste en gång att den nuvarande finansministern ville ”vara med och modernisera Sverige”, och jag själv säger väldigt ofta då jag läser om alla som flippat ut i svensk press att ”de vill vara vad de tror är moderna!”  Sist var väl en hel TV-debatt som handlade om att män gick omkring med blodiga dambindor på sig.

Jag har dragit slutsatsen att eliten vet att Sverige ligger mellan 60 och 6000 år efter alla andra. Just nu tror jag, utan några bevis, att det var det man ville ”reparera” och jag minns att Borg och Reinfeldt talade om att framtiden finns i Afrika, som ingen av dem vet speciellt mycket om, vad jag kan höra. Du som lyssnar på denne man vet nog mer, och jag kan tillägga att Afrika är skyldiga Indien miljarder.

Undertecknad har bloggat mycket genom åren om den fatala planetära ödescykel Sverige genomgick 2002-20 och som hinduerna karaktäriserar just som en vansinnig tid av (nationell) hybris och därmed ett intellektuellt sammanbrott. Sverige siktade så mot stjärnorna att landet imploderade på tusen och ett sätt. Landet kommer aldrig mer att hämta sig.

Det tror inte jag heller, och av skäl som kräver en hel bok
Att ingen i raseri revolterat mot Etablissemanget beror på att gamla
Fattigsveriges undersätsiga ”tiga och bita ihop” – nationalpsykets Måne bojad till 8e syndfulla och infrusna huset – lever kvar i nationalsjälen.

Landets befolkning saknar den kollektiva intelligensen att organisera sig på nytt sedan man lagt sina liv i händerna på Staten, en stat som upphört tjäna folket som dess eget uttryck sedan den kapades av Eliten och använde demokratin som en front vilken Eliten och Marknaden ständigt söker manipulera.

[…]

…av idioti i landet, vilket kanske också kan förklaras mediernas benägenhet till korkade drev (och allt lägre skriftspråklig förmåga). Fenomenet Sverige drabbas av låsta attityder och tankemönster som en följd av folkomflyttningen.

[…]
…förstå då hur illa rustade svenskarna är att ta emot och acklimatisera invandrare! När Glesbygdssverige med rätta beskrivs som eftersatt och försummat ska befolkningen i dessa landsändar minnas att det är många av deras egna – de som flydde till storstan för att bli någon – som ansvarar för politiken. Svikarna fanns bland dem. Inte undra på att landsorten hatar Stockholm och har så gjort under generationer. Men det är till del ett allmänsvenskt självhat.

[…]

I ett samhälle där Staten ständigt envisas med att reducera de svenska medborgarna till kroppar och där t.o.m. en fånig barnsjukdom som mässling demoniseras av socialministern, ser man dels att rasbiologins neurotiska lära om ”rent svenskt blod” lever lika starkt som någonsin. Hör vilket språk socialministern lagt sig till med: ”det handlar om att säkerställa fortsatt hög vaccinationsgrad”. Så opersonligt! BigPharma vill sälja ett större antal doser (långa produktionsserier är billigare än korta) och bildar med Staten par i brott. Medborgarna finns inte ens i socialministerns värld, här handlar det om att säkra en större siffra på ett papper!

[…]

Det är inte svårt att se hur Sverige skapar ett förakt för människan i samma andetag man söker göra sken av att vara ett humanitärt land.

[…]... betyder inte att småfolket inte tar efter, bara att de inte själva kan se hur präglade de är av reklam och Överhetens direktiv. Direktiv nummer ett från oraklet i Delfi var, ”Känn dig själv”. Det direktivet finns inte i Sverige.

Nationen är rutten och bara enskilda individer kan vakna upp och se hur Spelet är riggat och vad det går ut på. Från högsta chef tilllägsta underdog drivs den svenska nationalsjälen av en självisk tendens att vilja ta för sig – Viking style. Att så mycket talanglöshet resulterar ur denna ”tillväxthunger” beror på att den fördjupande Månen inte håller samma nivå som Solen i sin roll som sparringpartner och på att Solen är en verksam illgörare till att börja med! Den svenska självgodheten förefaller mest vara ett försvar för att slippa se den egna byken och alla nationens inre demoner. Men hur är det ens möjligt att ett land lyckats inbilla sig sin egen förträfflighet på det vis som Sverige gjort? Mycket handlar om medierna som det amoraliska riksintressets megafoner. I nästa kapitel ska speciellt vår pågående era av desinformation och fejknyheter kommenteras.

[…]

Tanken är faktiskt smått svindlande: en egoistisk Måne, symbolen för enkla, egoistiska och impulsivt uppkomna begär, är det utmärkande för Staten! En Stat som ser till sitt eget först och främst och i sin verksamhet inte ens märker hur djupt dess rötter…

[…] Men landets interna mobbingtendens riktar sig inte bara mot de kuvade männen, kvinnorna eller befolkningens äldre. Den omedvetna inre mobbingtendensen tycks ha att göra med landets femtehuselit som inte vill dela med sig värst mycket, och kan även ledas tillbaka på vår sekelgamla materialism, rasbiologin och den psykotiskt platta synen på människan som bara en kropp insvept i en hud! Ingen säger det högt: men Sverige frossar i att dela in folk i hackordningar och sätta pris på dem i reda pengar. (Vi har en slavhandlares själ!)

[…]

Svenskarna har reducerats till det enda som anses viktigt: de har blivit avkönade produktions- och konsumtionsenheter.

Sverige är landet som dumpade filosofi, religion och metafysik på soptippen för att fokusera på självberikande via krigsmateriel för export.

Är det någon som tror den banan (”trajectory”) kommer att sluta i annat än katastrof?

[…]

Sex är i själva verket livets paniksignaler, och verkar i den oupplysta män-niskans rädsla för att dö. Ju mer panik och existentiell ångest, desto fler knullar man runt med – och t.o.m. i tv inför andra!  I synnerhet Aftonbladet jobbar dygnet runt med att fixera arbetarklassen i en degraderad, kroppsfixerad och sexualiserad världsbild (även sedan tidningen slutade med sexannonser). Den blinda jakten på pengar är i Sverige en taskig sublimering av den grundläggande, illa tyglade och gestaltade sexdriften. Så föder död än mer död i en mentalt döende civilisation. I skenet av detta resonemang kan det knappast förvåna att Malena Ivarssons sexprat i SVT (Sköna söndag) dyker upp under nationens störda måncykel…

[…]

Befinner vi oss faktiskt i den grupp-psykologiska motsvarigheten till Helvetet här i Sverige?

[…]

Här har vi nämligen en Överhet som tänker mjölka individerna till max, allt medan reklam och propaganda skönmålar landets tillstånd. Ursprungsbefolkningen märker det inte själva, men låg teutonisk mentalitet vaknar upp i tider av invandring! Romaren Manilius klassificerar i sin Astronomica trakerna och germanerna som folk styrda av bestialitetens planet Mars.

[…]

Fransmännen har rätt: ut i världen strömmar från Sverige världens tråkigaste människor, en plåga att ha vid bordet under affärsmiddagen!

Sverige har strömlinjeformat sitt sekulära folk så till den grad att de inte längre platsar på den internationella arenan, och därför söker Arbetsgivaren med ljus och lykta efter internationell spetskompetens istället. Folk med lite vett och elegans under affärsmiddagen, folk med bredd och förmåga till intressanta samtalsämnen! Det var nämnde näringslivslobbyisten Stefan Fölster som 2001 steg in som chefsekonom i Svenskt Näringsliv. Fölster var mannen bakom försöket att starta ett drev för att skrämma bort en hel generation studenter från t.ex. filosofi-ämnet på högskolan och därmed göra Sverige till än mer av en intellektuell öken.

[…]

Det säger något om att Sverige är en extremist, en fartblind som via den defekta Månen misslyckas se sig i spegeln och förstå vart landet är på väg.

[…]

Sverige har någonstans en bra realism, bara man lämnar Ledare, Storfinans och Klippare utanför ekvationen!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera