Konsekvenser då media hatar nyheter

maskulin energi
När samtliga maskulina energier är utrotade blir det kaos

I de indiska tidningarna har de information om eclipser och solstormar under guldpriset på förstasidan därför att de påverkar människan enormt.

Man blir trött, yr, kan få huvudvärk, sömnproblem, må illa och igår kom en smäll som då svensk press tiger om. Många reagerar idag över vår press för att de vinklar, osv. Men allvarligare är allt förtigande av viktiga saker.

Här på Cypern finns kanske 200 TV-kanaler, från jordens alla hörn, och en kanal är BBC som också sköter sig: Solar storm’s effects to lash Earth until Wednesday – BBC News

Weather spacecraft will monitor huge solar flares erupting from the …
Solar Storm WARNING: ’Power grid disruptions’ expected TODAY …
Solar storm could strike Earth Thursday: What you need to know

Inom UMS meddelar jag alla när det smäller, och det leder nog till att ingen åker till akuten
Alla förstår varför de plötsligt blir yra t.ex. Om jag hade tid skulle jag utreda hur stort trycket är på just akuten när det är solstormar i jämförelse med andra dagar – men den tiden har jag inte. Men jag vet att jag har läsare som jobbar inom SOS- larmtjänst som kanske kan klia sig i huvudet…?

En av medias uppgifter var förr att meddela allmänheten när det uppstod faror, och en annan var att alltid stå på den lilla människans sida, och de kallade sig för ”den tredje statsmakten”, och de unga nu har aldrig varit med om en sån press för den existerar inte längre.

Nått en riktig press skulle ha satt sig in i är påståendet att vi besprutas från ovan
Jag har aldrig satt mig in i frågan om blådårar sprayar mänskligheten från ovan, därför att ämnet är för stort för mig. Men jag har lyssnat på båda sidor; en grupp säger ”Fnys!” och en säger ”Allvar!”.

ran
Duktigt uranförgiftad

Vad jag däremot vet är att vi inom UMS har gott om metallförgiftade, och att de får diagnosen ”utmattningssyndrom”. De anses lida av psykisk ohälsa. De uppmanas att motionera, och det är inte speciellt smart om man har tungmetaller i sig, och de får psykofarmaka vilket förvärrar och kan aldrig bota.

Hur vet vi det?
Vi skickar biologiskt material utomlands; hår eller naglar till USA, urin till England och blod till Tyskland och då får man knivskarpa labbsvar och för varje metall finns verktyg för att eliminera dem ur sin kropp.

Jag själv hade aluminium, och den är på många sätt lättast att bli av med. Viktigt att bli det då man har hittat kopplingar mellan aluminium och demens, och Sverige befinner sig inom demensbältet. Därför avgiftar vi alla kollektivt mot just aluminium.

Jag vet också att man har hittat bland annat aluminium i det svenska regnvattnet, och förutom aluminium har vi många som har uran i sig och ganska höga värden. Har du mycket uran i dig är du rejält sjuk, CBS News har rett ut det.

Beryllium är en knepig förgiftning, och chefsläkaren på det sjukhus som vi samarbetar med i Asien gissade på att det kan röra sig om skador efter nedfall av aska från vulkanutbrottet på Island; Eyjafjallajökulls utbrott 2010.

Många drabbade har anknytning till Umeå
I Sverige får de veta, om de ens kan få en korrekt diagnos, att det är obotligt och det enda man möjligen kan göra är att byta lungor. Fel, säger Asien. UMS och jag tar inte riktigt i den gruppen, de har sin egen ”skolgård” (en FB-grupp) utan de är hänvisade av mig till läkarna i Asien som de kan skypa. Samma skäl där; ämnet är för stort för mig.

Längst ner har jag lagt en video som visar en kraftigt förgiftad kunglighet
petreaOm du kör den videon, och sen går ut i samhället i Sverige kommer du att få se vad jag såg sist jag var uppe; enorma mängder förgiftade människor.

Jag tar inte i om jag säger att varannan svensk jag läste av som jag mötte på flyg, tåg, bussar var förgiftade och inte minst kvinnor.

Längst ut till höger har du en förgiftad svenska, och fotot bredvid är samma kvinna men efter avgiftning. Det gäller alla kollektivt att de ser 15-20 år yngre ut när de är rena. Men de är nu så många att det förgiftade utseendet har blivit ”normalt”.

Grått hår och rynkor kopplar vi ihop med ålder
Men, som du ser, så får man tillbaka sitt naturliga hår när man är ren. Kvinnan till vänster har två jack mellan ögonen, kallas för leverrynkan, och på den andra bilden efter avgiftning är den borta och det står för att nu jobbar hennes lever som den ska. Samtliga får diagnoser av typen ”psykisk ohälsa”.

berit

”Gratis sjuk vård”
Nu är inte vår sjukvård gratis med mindre än att du uppnår gränsen för högkostnadsskyddet, plus att du betalar den via skatten, men vi kan ju leka att den är helt gratis.

Jag vill nog påstå efter 1,5 års arbete samman med ytterst sjuka landsmän att ”gratis sjukvård” är samma sak som ingen sjukvård alls. Billigast så!

Dels vet jag att folk utreds inte alls i Sverige, och sjukvårdspersonal har bekräftat det. Tre, fyra minuter kan du möjligen få tala med en främst av läkemedelsbolagen styrd och utbildad doktor.

Dels har jag studerat svenskar som kommit hem till den möblerade lya jag hyr just nu på Cypern, efter att de har varit hos doktorn här, och de är helt lyriska. Doktorn intervjuade dem i en timme, mängder med prover togs och priset ligger runt 300:-.

svedalablöderSenaste var en svensk som den vägen fick veta att vederbörande hade allvarlig B- och D-vitaminbrist som man blir ytterst sjuk av.

Just den personen är storkonsument av svensk sjukvård och bristen bör ha funnits i många år eftersom den var extremt djup och man blir inte renons på D- och B-vitamin över en natt. Hur kan man vandra ut och in på sjukhus utan att de har fått korn på det?

Första gången jag upptäckte det här, eller ens kom på tanken, var då man sa mig i Sverige att det var tekniskt helt omöjligt att ge mig ett sjukvårdsmaterial som jag behövde.
– Går inte!!!
Jag reste till Indien, klev in på en klinik, två timmar senare var jag 500 sek fattigare och hade fått det jag behövde. No problem!

Högst upp la jag bilden som beskriver maskulin energi
Känns som om Sverige saknar den helt, och det är vad feminismen går ut på; feminsera alla män eller som en manlig läsare skrev till mig; ”Sverige styrs enbart av kärringar, också manliga sådana.” Den bilden är sinnebilden av läkaren här; service, närvarande, resursrik…

Jag ska ge dig ett bra exempel
doctorNär man är sjuk här behöver man aldrig göra nått, eftersom man är sjuk, varför det är doktorn som ringer dig och inte tvärtom. Du behöver aldrig sitta i telefonköer och försöka få en återbesökstid. Doktorn ringer upp dig och säger:
– Jag tror att det är dags att jag tittar på din… Kan du komma i morgon?

Vi tänker oss tanken att du vill träffa doktorn, innan han hinner ringa upp dig, ja då skickar du bara ett SMS till läkarens nalle så rings du upp av din doktor – man byter aldrig doktor om man inte själv vill det.

En svenska sökte läkare p.g.a. en dunderförkylning, och doktorn ville lägga in henne men  hon ville hem. De enades om att hon skulle komma åter dagen efter. Han hade då hållit på en timme med henne, hon hade andats in jox bland annat och fått nån C-vitaminspruta, och när hon skulle gå tog han henne i handen och bad om ursäkt för att hon fortfarande inte var helt frisk.

Nu påstås det att det är officiellt att man sprayar från ovan
It’s Official: Sky Will Be Sprayed in Geoengineering “Experiment,” Blocking Sun for Climate Change

This article is shared with permission from our friends at Truth Theory.

It’s official: the US government’s partners in academia are going to openly spray us. It’s a move toward a future where they openly spray the skies to supposedly fight climate change.

Harvard scientist David Keith and his partner are going to spray the sky with aluminum oxide and other chemicals to “experiment” with geoengineering: solar radiation management (SRM) as they call it, to block out the sun. Läs mer

Sker det – ämnet är fortfarande för stort för mig – är konsekvenserna klasslösa:

Heavy Metals & Fatigue: A Fatigue Specialist Explains

Illustrationen ovan kommer ifrån Ateljé Lugnet

Om Lena Holfve 18087 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.