– Problem!

Man ska tänka sig för innan man säger ordet ”Problem!” till en man här på ön. Jag råkade säga att jag tycker att det är ett problem att varje lägenhet inte har sin egen elmätare… Jag reser, är inte alltid på Cypern… är noga med min budget.

– Ja, du ser ju själv vad jag har ställt till med! De gräver upp halva gården…

Sverige jublar och jag gråter
Dan Eliasson har utsetts till ny generaldirektör på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Det är alltså nästa myndighet som nu ska havereras i sina grundvalar…

Först Migrationsverket, sen Försäkringskassan och därefter polisen
Dan Eliasson tillträdde tjänsten som rikspolischef den 1 januari 2015 när polisen slogs samman till en enda myndighet. Han började väl med att förstöra alla offentliga handlingar… vilket borde ha lett till åtal samt frihetsberövande eftersom det han gjorde är ytterst, ytterst allvarligt.

Nu ska vi dit att vi inte ska ha ett uns samhällsskydd eller beredskap. Mögelfrågan borde egentligen tillhöra avdelningen samhällsskydd med tanke på att Folkhälsoinstitutet anser att 1,7 miljoner är mögelskadade, och ett symtom är att man blir helt handlingsförlamad.

Jag tar inte på mig uppgiften att få Eliasson att se det eftersom jag inte ens tror på att han jobbar för vårt land och oss.
Det lär i vart fall inte hända ett skit om jag säger:
– Problem!

Oansvarigt att ge Dan Eliasson nytt toppjobb
Poliser firar med tårta

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1991, och hon var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Under 80-90-talet gav hon ut ett tiotal uppmärksammade böcker i Rabén&Sjögrenhuset. Efter 25 år med IT är hon nu åter.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Translate »