Lär dig ryska!

years of putin e

Om ministern får som han vill går vi officiellt ut i krig mot Ryssland. Det kriget förlorar vi fort, vi har inte ens mycket till försvar, och då är vi åter i tankarna utanför boxen som jag avhandlade häromdagen.

Inte ens det här patrasket klarar av att kriga i hemlighet (som vanligt) mot ryssarna i Ukraina. Förmodligen tror ministern att ryssarna inte skulle reagera?  Men det tror jag att de gör hårt och fort därför att det börjar bli lite för mycket i och runt Sverige.

trupp
Klicka

Den så kallade Sverigebilden är helt raserad, och man får numera väldigt många frågor om Absurdistan.

Vi betraktas som en krigarnation eller som en pojke från Afghanistan sa:
– Svenskarna är världens elakaste folk, de ska brinna.

Ett uttalande som förvånar ”alla” därför att de flesta vet inte ens om att vi krigade i hans land.

Folk är lärda att vi ”hjälpte”
PictureVi ”hjälpte” i Libyen också. Officiellt har vi firat vi 200 år av fred…  Ibland har det läckt;  Det är krig – vi måste acceptera det nu  och då brukar man lära ut att vi krigar ”för att flickor ska få gå i skolan”. Så hamnade Sverige i krig   / Ingen berättar att vi dödar folk”.

Vi krigar väl därför att samma människor som äger krigsindustrin äger även USA och Sverige. Men vi lärs att vi kan påverka genom att rösta vart fjärde år. Sanningen är att regeringarna kan man byta ut mot en telefonsvarare för alla viktiga beslut tas på Wall Street och i Bryssel.

Finns inte en enda svensk medborgare av normalgraden som vill gå ut i krig mot någon
Krigat har vi gjort länge, och kört fulspel runt vapen ännu längre. Boforsaffären är ett samlingsnamn för två vapenaffärer som vapentillverkaren Bofors var inblandad i och som upptäcktes under 1980-talet.

Men nu drar det ihop sig uppenbarligen
Det förstår vem som helst att jag kan inte ens gå ut utan att få frågor:
Sweden to publish leaflets warning citizens over potential war – CNN
Sweden is preparing its people for war | New York Post
Fearing Russia, Sweden holds biggest war games in 20 years – Reuters
Sweden Is Instructing Its Civilians on How to Prepare for Total War
After Over 200 Years of Peace, Sweden Prepares for War

Jag märker att Europa ”rör på sig”
För bara tre månader sen fanns en uppsjö hus och lyor att hyra, och nu är det soprent hos alla. Det är mkt få hus till salu, och det byggs enormt mycket. Många nu som anser att TRNC är en av världens säkraste stater. De har fem, sex arméer; TRNC:s, södra Cyperns, turkarna, engelsmännen, jänkarna och FN. Nära noll kriminalitet, polisen klarar upp 99% av den lilla som är. Europas renaste vatten och luft, självförsörjande till 100% avseende mat, och nära till en massa länder. Det tar en halvtimme till Israel, Kairo, 2 timmar till Dubai. Man kan knappast kriga på ön – möjligen om den – för det vore som att köra tanks i en sandlåda.

https://www.youtube.com/watch?v=wXb2XzmpRpQ

https://www.youtube.com/watch?v=gEnZYgUCr9s

 

Om Lena Holfve 18086 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.