Nu ska vi sova!

Jag ska skriva ut nya bokens manus i morgon förmiddag, och sen blir det småpetande i en vecka. I hundratals timmar har jag lyssnat på alla  ”mina” smarta grabbar och kvinnor och många i vita läkarrockar över precis hela världen. 

Det är en hel del smarta metoder som jag har tagit hem till Sverige, och som är testade nu i UMS i ett och ett halvt år.

Stora delar av det svenska folket, var tredje, anses ha sömnstörningar
Nu är de 3050 medlemmar, och första gänget är igenom allt och har piggnat på sig. Erfarenheterna ifrån UMS, och nya metoder som finns ute i världen, blir nu ”Utmattad – Fri från sömnstörning”, och den ska ut i mars nångång. Så får vi se om jag kan söva folk bokvägen. Databasvägen har fungerat.

Det unika med UMS är också att ingen är isolerad, om man inte själv vill, för vi har 30-35 Facebookgrupper, och alla kan tala med alla antingen i gruppen eller via PM. Det skapar en väldig dynamik!

En kvinna, som jag tror var sjuk i 20 år, är nu ute i jobb igen, och första gången jag läste hennes texter orkade hon inte gå runt huset med hunden ens.

Hennes text har grafikern gjort om till en svartvit bild idag, för den ska in i boken för att peppa andra, och kvinnans mejl med publiceringstillståndet har gått iväg till redaktören.

 

 Ludvig XIV Solkungen är också lycklig!
Vi var ute en sväng, och fick påhugg av en rätt stor svart street dog som följde med oss till butiken, slog sig ner på fiket på vägen hem, och reste sig sen när vi skulle gå och följde med hela vägen tillbaka.

Väl hemma sökte Svarte Petter kapa mig
Han gick emellan mig och Ludvig, och skulle mota bort Ludvig och jag blev tvärilsken och motade iväg gossen och utskälld blev han på svenska.

Jag vet inte riktigt hur han tänkte? Trodde han att jag skulle byta ut Ludvig? Kommer aldrig att ske, och jag kommer heller inte sluta som många på ön med fyra, fem streetdogs… Det är alltså inte speciellt konstigt att Ludvig har legat på rygg, under mina fötter, kant i kant med soffan, och stora delar av eftermiddagen vilket då betyder:
 – Jag är lycklig, trygg och självständig.

Det är heller inte märkligt att han är en stor beundrare av sin matte idag. Jag hörde vad han sa till Svarte Petter som flydde, tyckte jag?
– Sicket rivjärn, där fick du!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 322 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös