Lena och politiken

Många läsare har genom åren sagt att de har aldrig stött på en så politisk men ändå opolitisk författare som LH. Jag brukar kalla mig för politiskt och religiöst oberoende, och är det också. För mig finns ingen annan väg, och speciellt inte som författare. Man måste som sådan stå helt fri, som jag ser det.

”Alla” minns kampanjen ”Stå upp för Peter Springare” som handlade om att en polis skulle vara visselblåsare, och han sa minsann ”sanningen”… och har inte fått sparken än. Springare är tredje gradens frimurare, och de jobbar alltid på ett sätt som vi kan kalla för att sätta grupp mot grupp, och meningen är att ”alla” ska bli osams.

Jag befinner mig ofta på Cypern, som hade sitt inbördeskrig 1974, och där samma manus användes och brukas än idag av ”den djupa staten”, som de kallas över hela världen. Det vore fel att påstå att jag kan Balkans historia lika väl men jag känner igen manuset även därifrån.

Jag har dagligen med offer för spelet att göra
D.v.s. ytterst sjuka svenskar, oftast kvinnor, som inte får någon som helst vård trots att det är mycket lätt samt billigt att hjälpa dem.

Många har sagt mig att Sverige är utvalt för att köra experiment i riket, och ibland tror jag att det är sant. Boten mot ”utmattning” finns utomlands men är okänd inrikes.

Just nu pågår en kraftig polarisering av typen; svensken ska inte ha nån vård alls.

På samma sätt känns metoo-rörelsen ytterst planterad.

Söndra för att härska
G.Edward Griffin är en författare samt historiker som i videon nedan förklarar hur han ser på polariseringen mellan vänstern och högern vars mål också är att ”alla” ska bli osams. Rekommenderas!

En annan ”visselblåsare”, med snudd en halvmiljonpublik, är Christopher Greene som plötsligt och rätt otippat har börjat tala om Jesus.

Studerar man den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan ser man ett Messiahaskort, och det ser ut som om Greene spelar ut just det kortet.

Tiden är alltid den bästa domaren
Konceptet att härska genom att söndra är minst 5000 år gammalt och jag gör vad jag kan för att aldrig dras med, aldrig dras in, och alltid stå utanför och försöka bibehålla sunt förnuft.

Vi lever just nu i extrema  tider, och där snart sagt allt polariseras, och för mig är det viktigt att stå helt fri från den tidens tand, och jag vill värna min egen omutbarhet och mitt oberoende.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1991, och hon var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Under 80-90-talet gav hon ut ett tiotal uppmärksammade böcker i Rabén&Sjögrenhuset. Efter 25 år med IT är hon nu åter.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Translate »