Omslaget till ”Sömnlös” har sett dagens ljus

annika

 

UMS kan få hela riket att sova gott utan piller på sikt?
Det sägs att 1/3 sover uselt. Vi har en sjuksköterska och vårdlärare (och en medicinsyrra + 2 UMS:are) som läser igenom UMS-böckerna innan de går i tryck, och om nya ”Sömnlös” skrev en av syrrorna:

”Hej, nu har jag läst och begrundat.
aaaaa   nEftersom jag själv haft svårigheter med att somna på kvällen så har jag använt mig av de metoder du skriver om . och de fungerar! Idag sover jag vaggad:)
Återigen en bra och enkelt framställd ”handbok” i hur man kan leva ”som det var tänkt”
Hälsningar
NN”

”Sömnlös” ska ut i mars
En del UMS:are talar ut i nya boken, och som du ser nedan används ord som allmänheten inte kan förstå t.ex. ”kulan under tungan”.

Det har utvecklats ett internspråk, alla UMS:are som passerat kurs 2 förstår vad ”kulan under tungan” är för något, och det kommer läsarna också att göra därför att i boken finns receptet.
– Nej, vi använder inga kemikalier eller piller / naturläkemedel.

Sömnproblem kostar miljarder | SvD

Ny undersökning visar: Svensken sover sämre än andra européer …

 

annika

aaaaa   n

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Om Lena Holfve 18087 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.