Marita Ahlgren, och vi andra sparar in pengar

litenmarita

Marita är inte riktigt frisk än, men på god väg, och det ser man i hennes ögon att hon är på G. Den urtypiska svullnaden i ansiktet, som man får vid förgiftningar, har lagt sig. Liksom intrycket att man blir 10-15-20 år yngre framträder nu.

Regeringen säger att de har sparat in pengar…
Nej, de gömmer och förlänger bara problemet, och skjuter upp det, och det lär framtiden utvisa.

Jag själv är ett bra exempel, som tog ut en tidig pension, redan vid 61, och det har sagts mig att det kostar mig 5000:- i månaden livet ut.

regeringenDå konsumerar jag mindre, eller lämnar landet för att överleva, och hela systemet bygger på att ”alla” ska konsumera helst inrikes.

År 2003 var 1 miljon mögelskadade och Folkhälsoinstitutet säger att de är 1,7 miljoner nu. Hur många tål samhället? 3 miljoner?

Andra som inte tar ut en tidig pension säljer huset, gården, firman, och många tar väl livet av sig.

Eftersom ett samhälles enda värde är dess medborgare är det inte den vinst regeringen tror att man uppnår då man tvingar svårt sjuka ut ur sjukförsäkringssystemet.

Jag, UMS och alla mina UMS-ambassadörer sparar däremot in pengar
o

Vi har en medlem, som hade varit sjuk i många år, och som normalt sett arbetar som chef på SKV varför det inte är det minsta märkligt att just hon tänkte i pengar:

godmorgon

 

Regeringen är alltså inte det minsta duktig men det är vi!

tvamedlemmar

Sjuka går i pension tidigare | Vision

SparaSpara

Om Lena Holfve 18090 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.