Europa oroar, och vi måste börja se och tänka – nytt!

Sverige och Europa ligger pyrt till

“En ny syn på vårt galet osannolika universum”: Forskaren och författaren Robert Lanza talade på Science & Nonduality Conference om hur nya vetenskapliga upptäckter utmanar vår bild av verkligheten.

Artikeln fortsätter under filmen

 

Situationen i Europa
oDet är 80 mil till Grekland från norra stranden på Cypern, och situationen i Europa oroar. Vi har inga lediga hyresbostäder längre för det tycks vara soprent, och man måste nog känna fastighetsägare idag om man ska få tag på nån lya. Bara för ett halvår sen fanns det en uppsjö, och de bygger precis ”överallt” – för mycket anser många.

Men ser man sig om på Cypern finns det enormt stora områden där jag kan betala dig en hundring för varje människa du ser, du ser ingen, så visst har vi plats för alla EU-flyktingar som vräker in här.

Det som oroar mig mest är att Europa inte tycks förstå att det har kommit in soldater vars uppgift är att trasa sönder och invadera kontinenten, och ett skäl till det tror jag kan vara självuppfattningen att man är goda i Europa. Eftersom vi är så goda är det väl ingen som vill nacka oss?!?

Staten Sverige firar gärna tvåhundra år av fred samtidigt som man krigar över halva klotet i hemlighet. Få har klart för sig att vi var i aktivt krig i Afghanistan.

Man kan inte kriga utan konsekvenser – det har man aldrig kunnat
PictureSkäl för hämnd existerar men jag själv, bara min uppfattning rätt eller fel, är nog att vi måste gå tillbaka till Opiumkrigen och Kinas skäl till hämnd på hela det brittiska imperiet – läs hela väst – som vi numera ingår i eftersom vi t.ex. deltog i plundringen av  Libyen.

The War That Made Asia: How the Opium War Crushed China 

Kina attackerar väst hårt alltifrån att skicka mat, som egentligen är giftig plast, till att köpa upp mark och en enorm kulturskillnad är att vi tänker bara på oss själva medan asiater tänker i minst åtta generationer bakåt och framåt.

Det haglar information som går ut på att man attackerar
Ingen verkar reagera, och redan Solzjenitsyn påpekade att västfolk kan inte uppfatta riktiga faror längre. Går jag igenom precis alla världens länder, och inte minst de i Mellanöstern inklusive Turkiet, hittar jag inget som använder sig av den teknik vi kan kalla delvis för passiv aggressivitet. Turkiets president kan mellan varven skälla på Europa men du hittar inga turkiska bolag som skickar in giftig tandkräm eller mat du kan dö av.

Varför talar vi aldrig om det?
Är ju så väl apart som uppseendeväckande för att inte säga rysligt.

Du kan dö av mat från Kina | Nyheter | Expressen

bGiftig kinesisk tandkräm i Europa | SVT Nyheter

Kina köper upp andra länder – Bohusläningen

Kina köper stora landområden och infrastruktur i Göteborg och Lysekil …

Kina köper in sig allt snabbare i världen | SvD

Säkerhetsrådgivare i USA: Sverige hotas av Kina | SvD

Kinas ambassad hotar svenska riksdagledamöter | InBeijing

Hotet från Kina inte bara militärt | Aftonbladet

Ännu hotar inte Kina USA | Proletären

The World’s Top 10 Economies | Investopedia

Who Has the World’s No. 1 Economy? Not the U.S. – Bloomberg

Vi är väl många som har skojat i 50 år om den usla kvalitén från Kina men har vi nånsin tänkt tanken att den hade en välplanerad mening?

Men man talar näppeligen om Kina utan det man ser är skymningskrigarna
Men någon betalar deras löner. När Libyen var avklarat minns jag att pressen här på Cypern skrev om att soldaterna höll på att göra uppror därför att lönerna var försenade. Många anser att USA ligger bakom men det kan i princip vara en upprepningsåsikt för det har många sagt sen 60-talet.

Jag ser ofta på nätet att folk samtalar om stöket i världen men aldrig att nån skriver om Kina, och det kan bero på att asiater ofta kör med verka utan att synas? Kina ligger långt bort? Vi vet lite om hur de tänker?

How to Run a Revolution: The Success of Libya and the Failures of …

Muslimer fungerar som scapegoats
I filmen nedan har någon titlat den ”Syrisk flykting-mobb…” och man tror på allvar att flyktingar beter sig som soldater, och varför ser man inte soldater utan flyktingar eller ”barn”? Hur kan man tro att flyktingströmmar skulle bestå av 85% vuxna män i vapenför ålder som dessutom bränner ner? Flyktingar är normalt sett gamla, sjuka, kvinnor och barn och aldrig män i vapenför ålder för de är i så fall desertörer.

Om jag undersöker vilket land som är tuffast mot de utpekade muslimerna hittar jag… Kina!
Muslims in China say they are being told to hand over Qurans or face …
Chinese police ask Muslims to hand in all copies of Koran | Daily Mail …
China jails Muslim man for teaching Islam in online WeChat groups …

Vi kan dra slutsatsen att Kina gillar inte muslimer
Det gör snart ingen i hela världen men jag, som vistas i ett muslimskt land, ser dagligen att det rör sig främst om propaganda, och jag har länge trott att skälet är deras helt suveräna banksystem. Det hela är en upprepning också och förra gången – ww2 -var det judarna.

Why Are the Chinese So Obsessed With the Jews? – The Forward
Who Are the Kaifeng Jews — and Why Is China ’Cracking Down’ on …
The Chinese Believe That the Jews Control America. Is That a Good …
History of the Jews in China – Wikipedia

Vi kan dra slutsatsen att Kina gillar inte judar.

Krigserfarna har en helt annan attityd mot främmande makt
Cypern hade krig 1974, och utlänningar får bara köpa 1 donum mark, cirka 1000 kvm, även om det går att gå runt det. Indien blev fria 1948 från det brittiska imperiet, och där får du som utlänning inte köpa så mycket som en etta.  Vi fortsätter och låter främmande makt t.ex. Kina att köpa upp mark, och som grädde på moset ska Eliasson sköta säkerhetsfrågor…

france labourriotsJag åt middag ute,  och snackade med ett gäng tyskar och fransmän, och de slogs verbalt om vilket av deras länder som är värst utsatt.

Det lutar åt Frankrike
French Jesuits pressured the French king to send them to China ….  Läs mer

https://www.youtube.com/watch?v=T1HfzkvaRj0&feature=share

Om Lena Holfve 18086 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.