En pudel, ett omslag och nya pressbilder

Boken som medium har känts för långsam
Pudel! Den nya digitala tekniken innebär att det inte tar en evighet innan man får ett korrektur eller provtryck. Redaktör Charlotta har fått den nya boken ”Mögelförgiftad” i sin hand idag, och trycker nu på knappen varför den bör finnas i handeln nästa vecka.

Jag har roat mig med att lägga upp nya pressbilder
Tidningen Hälsa har fått en surv, och de kommer med en stor artikel om nån månad.

Jag älskar att lösa problem
Det är nu dags att skriva den andra boken i Utmattningsskolans serie där den första var ”Utmattad – Fri frånhjärndimma” och nästa kommer att titlas ”Sömnrubbningar” och det är ett symtom. Man ska se dem som ett larm som går, och kroppen skriker på hjälp.

Det finns studier som visar att halva den vuxna befolkningen lider av sömnstörningar och det är lite känt inrikes att man kan få värdefull hjälp vad som är fel genom att studera när och hur man vaknar eller inte kan somna. Jag tänker inte enbart på organklockan…

Jag ska ge dig ett exempel redan idag
Om du vaknar runt 2.00 varje natt är det levern som larmar, och det har betydelse för hur man kan lösa problemet. Om man inte rättar till det som gör så att den larmar blir den sjukare, och du kan aldrig sova som du ska. Äter du sömntabletter i det läget trycker du bara ner ett symtom. Det är som att sätta sig på gatan och hålla för öronen då ett flyglarm går…

Jag ser fram emot att skriva denna nya bok, och förklara t.ex. varför man kan vakna flera gånger på natten och måste gå upp och kissa – det är också ett symtom.

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Om Lena Holfve 202 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös