En gammal värld dör och en ny föds, samtidigt

Klicka

Som många har noterat har YouTube och Google satt igång med att stänga ner konton, bland annat Health Ranger.

Det kanske inte är speciellt märkligt om vi nu känner till att man vill bygga en företagsfascism på toppen.

Bara amerikanarna handlar för biljoner dollar ”utanför boxen” och i USA finns det inget större krig mellan skolmedicinare och t.ex. indiska läkare.

Får vi tro energimänniskorna har vi just klarat av 12 000 svåra år och är på väg mot 12 000 goda år.

Jag är beredd att tro på det därför att nu blottas mygel och korruption
Det i sig kommer att inspirera miljoner människor om inte miljarder att skapa nytt. I nya boken ”Sömnlös”, som kommer om nån vecka, tar jag upp en mycket intressant forskning som har fått Nobelpriset.

Klicka

Vi har ännu mycket att upptäcka
UMS kom till därför att jag blev heligt förbannad då jag förstod hur de ”utmattade” hade det i Sverige. Det ena leder till det andra, och plötsligt producerar jag böcker, igen.

Folk lägger sig inte ner
I starten på den första filmen nedan;  ”New Earth News – What is the Fifth Dimension” talar de om att de nu har byggt ett alternativ.

Det är lite intressant att de talar om en ny osårbar plattform, eftersom många talar om den tredje dimensionen, som nu dör bort, och in träder den femte.

Klicka

Vi har noterat förut att ett nytt slags ljus har kommit även till Sverige; naturens färger blir mycket djupare bland annat.

De har hittat nya fenomen under Afrika som kan få magnetfältet att flippa, och det påverkar i så fall även tiden. Tyvärr meddelar aldrig vår press nyheter utan de kör mest med propaganda.

De som arbetar för mörkrets krafter gör alltid ett stort misstag. De tror alltid att inget förändras.

Vi har sett att Agenda 30 siktar mot att förvandla medelklassen till ett egendomslöst prolitariat, som ska vara klart 2030, och låt oss kalla det hela för ”mörkrets krafter”.

Men mörker kan inte existera utan sin motpol ljuset – låt oss kalla det för ”ljusets krafter” – och dessa två slåss nu på många sätt, och på olika plan.

Min duktiga redaktör Charlotta Rexmark driver Överlevnadsguiden, och skrev nyligen en artikel kallad ”Vinsten av att byta perspektiv”.

Klicka

Samtidigt som det finns krafter som vill förslava allt och alla existerar det också enorma krafter med framsteg inom all forskning, och som kommer att vända upp och ner på allt.

Det har sagts mig att det t.ex. kommer fordon som drivs av enbart luft, och när de rullar in på scenen måste t.ex. mp sluta tjata om bensinproblemen.

Vad jag förstår driver just miljöpartiet Agenda 30 hårdast av alla, eller är nån form av plogbil.

Men som alla andra politiker är de korttidstänkare som snart har spelat ut sin roll. Människan kommer att uppfinna nya styrsystem därför att vi har alltid löst de problem vi haft på bordet. Det är ett skäl till att man ska lyfta upp de man har i ljuset.

Klicka

Det finns gott om människor som anser att man alltid måste vara positiv, och man får absolut inte släpa fram skit i ljuset, och de menar att allt är energi varför vi får mer problem om vi fokuserar på just problem. Vi får mer lycka om vi fokuserar på lycka.

Det resonemanget köper jag så långt att allt är energi men det luktar New Age i mina öron, och jag betraktar dem som planterade för att få alla att hålla tyst.

Jag har bara skrapat på ytan
Filmen nedan radar upp allt vad vi har tillåtit eliten att skapa eller vi har inte förstått vad de sysslade med. Det är inte mer än fem år sedan jag själv insåg, via Griffin, att kommunism (vänster) leder till samma sak som fascism (höger). Fler än jag har förstått det eftersom man uppenbarligen bygger både en kommunism i botten med en fascism på toppen.

Få bort Kabalen – Prepare for Change
Grundproblemet är att vi inte har tagit speciellt mycket ansvar själva för våra samhällen utan ska ha allt fixat via skattsedeln.

Plötsligt förstod många att de vi satt att sköta allt inte sällan är människor som helt saknar utbildning och som med stor sannolikhet inte ens skulle klara ett vanligt jobb. Ännu fler förstod att det är pengar det handlar om.

Vårt  systemet tycks gå sönder nu, och när det brakat kommer något nytt. Den svarta Kabalen är nu på snabb reträtt | Filosofens blogg

Stora energiförändringar har redan börjat
Jag märker det t.ex. på skolbarn i såväl Europa som i Asien att de inte tävlar. Ska de springa mot ett mål inväntar vinnaren de andra för att alla ska kunna springa över mållinjen samtidigt. De är mycket mer intresserade av nätverkande än av att vinna.

Artikeln fortsätter under filmen:

Du kan sätta dig in i femte dimensionen själv om du är intresserad

Vad är den femte dimensionen? 
Det talas mycket om den femte dimensionen och mänsklighetens uppstigning till denna nya värld. Men vad är egentligen den femte dimensionen?

Jo, jorden och alla varelser som lever här är på väg att förflyttas in i en helt ny nivå av verklighet. En ny dimension. I denna dimension råder enbart kärlek, medkänsla, fred och andlig visdom.
Läs mer

När du böjar närma Dig femte dimensionen mer och mer som vi har gjort under ett tag
Släpper du på så mycket gammalt bagage
Både fysiskt och mentalt
Många saker kommer rensas ut med lätthet och andra kommer kännas av rejält
Allt har med hur starkt ditt ego är
Har du levt i materialism och helt plötsligt börjar du se världen från ett helt annat håll
Läs mer

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 203 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös