Adlibris + Bokus +Amazon har fått in ”Utmattad”


Dåligt minne, svårt att förstå information, konstant hjärndimma och en förlamande trötthet är bara några av alla de symptom som kännetecknar utmattning. Allt fler människor drabbas, trots det finns fortfarande ingen hjälp att få i den svenska sjukvården, men hjälpen finns utomlands.Lena Holfve drabbades av akut utmattning och var nära att mista livet. Med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma! är den första boken i en serie som kommer att omfatta hela UMS handlingsprogram.

Under 80-talet skrev Lena Holfve en lång rad böcker som fick stor uppmärksamhet, bland annat; Älska lagom, Häktad på sagolika skäl, Fyy 17, Könskriget och Botten upp. Efter att ha varit verksam i IT-branschen i 25 år är hon nu tillbaka med sin tolfte bok, denna gång om det brännande heta ämnet hälsa och sjukvård. Lena Holfve kallar Sverige för en pratkultur och menar att det inte går att prata bort hjärndimma, fysiska sjukdomar kräver fysiska åtgärder.

I och med starten av UMS bokserie om Utmattning tar sig nu Charlotta Rexmark även an rollen som förläggare och redaktör. Med en bakgrund som civilingenjör, gymnasielärare och professionell coach, och med en passion för naturlig läkning, är Charlotta Rexmark, vid sidan av arbetet med bokutgivning, sedan tidigare verksam som livsutvecklare och författare med utgångspunkt i den holistiska världsbild som är hennes kännetecken.

Utmattningsgåtan är löst | Via TT

Adlibris
 147:-
Bokia
139:-

Amazon
12.99 Sterling

Tanum Norge
169:- nkr

Adlibris Norge
119:- nkr

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1991, och hon var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Under 80-90-talet gav hon ut ett tiotal uppmärksammade böcker i Rabén&Sjögrenhuset. Efter 25 år med IT är hon nu åter.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Translate »